A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Співпраця Сахкамінського та Слобідко-Гуменецького клубів

Дата: 08.11.2017 10:01
Кількість переглядів: 1427

7 листопада до Сахкамінського клубу завітали колеги із Слобідки-Гуменецької: завідувач клубу Яна Кодовбецька, завідувач бібліотекою Ірина Сороката, техпрацівник Юлія Матковська.

Ми провели для гостей невеличку екскурсію до сільського Храму. Надія Забродська розповіла історію про нашого земляка Святого Димитрія Неровецького, нащадки якого проживали в нашому селищі. Ікона Святого Димитрія, який загинув мученицької смертю в часи безбожного режиму, через століття прибула на свою Батьківщину, а саме в наш Храм.

Зустріч з шановними колегами продовжилась в бібліотеці Сахкамінського клубу. Завідувач бібліотекою Валентина Ткач розповіла про тонкощі бібліотечної справи. Після чого художній керівник Віталіна Пиріжок провела показову гру «Ерудит», в якій змагалися дві команди «Слобідка-Гуменецька» та «Сахкамінь». Перемогу здобула команда «Слобідка-Гуменецька» завідувач клубу Ніна Волинець привітала переможців та вручила солодкі призи.

За душевною розмовою обговорили плани масових заходів, перспективу спільного проведення різноманітних свят та своє бачення втілення їх в життя. Бо наша мета загальними зусиллями піднімати культуру та духовність в Гуменецькій об’єднаній громаді.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю День української писемності та мови (с.Гуменці)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано