A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Футбол у Гуменецькій громаді

Дата: 18.09.2017 09:04
Кількість переглядів: 1300

15 вересня у с. Гуменці на майданчику зі штучним покриттям, в рамках популяризації фізичної культури, спорту та здорового способу життя, відбулись товариські зустрічі з міні-футболу.

З вітальним словом, перед початком матчів, до учасників заходу звернулась голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова Інна Григорівна та начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Срібняк Лілія Олексіївна.

У першій грі зустрілись команди працівників Гуменецької сільської ради та старост сіл ОТГ. З рахунком 5:1 перемогли старости.

У наступному матчі зустрілись працівники ДЮСШ «Лідер» та збірна команда старост і працівників сільської ради. Поступаючись після першого тайму 2:3 перемогу святкувала ДЮСШ.

Усі присутні отримали море позитивних емоцій та вражень, а гравці пообіцяли, що такі заходи стануть систематичними.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Виїзд мультидисциплінарної команди територіального центру в села Пудлівці, Киселівка, Гуменці та Колубаївці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано