A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Всесвітній день пошти

Дата: 09.10.2017 15:25
Кількість переглядів: 1780

Всесвітній день пошти у с.Нігин, с.Слобідка-Гуменецька, с-щі Сахкамінь, с.Великозалісся, с.Голосків

Фото без опису

с.Нігин

9 жовтня працівники культури та бібліотекар привітали завідуючу відділенням зв’язку Склепюк Наталію та листоношу Середу Людмилу із Всесвітнім днем пошти.

Всесвітній день пошти – подія, яка радісно відгукується у серці кожного поштовика. В цей день у різних куточках Земної кулі віддають шану цій благородній професії, засвідчуючи ту важливу роль, яку вона відіграє для суспільства. Маючи широку мережу відділень, пошта залишається найбільш доступним засобом зв’язку для різних верств населення.

Щодня багато людей користуються послугами поштового зв’язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали.

Саме інтереси та довіра клієнта є відправною точкою при визначенні стратегії розвитку поштової служби.

Фото без описуФото без опису

с.Слобідка-Гуменецька

Йде по селі листоноша,
У руках – важлива ноша:
І листівки, і листи...
Треба вчасно рознести
І газети, і журнали,
Щоб раділи та читали.
Листоношу ждуть, як свято
Всі дорослі та малята...

Староста села Блажко Ю.Й. працівники культури Кодовбецька Я.Ю. та Сороката І.М. привітали працівників пошти зі святом.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

с-ще Сахкамінь

Працівникам поштовим скромним,
Хто видає посилки нам,
А ще листоношам, невтомним,
Ми побажаєм щастя вам!
У спеку та люті морози,
Не лякають ні вітер, ні грози,
З газетами у дім ідете,
Стареньким пенсію несете!

9-го жовтня, у Всесвітній день пошти, працівники клубу, бібліотеки, старостату та учні ЗОШ селища Сахкамінь привітали Ніну Олександрівну Козярецьку.
Від щирих побажань, подарунків, квітів та душевних поетичних рядків, продекламованими дітьми, поштовий працівник – Ніна Олександрівна зашарілася, на очах заблищала непрохана сльоза.
Ми відчули, як увага, яка б здавалася нічого не коштує, зігріває серця.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

с.Великозалісся

Щодня багато людей користуються послугами поштового зв’язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали.

В цей день працівники культури с. Великозалісся разом із старостою Чистяк В. М. привітали працівників поштового відділення із професійним святом, щиро дякуючи за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, бажаючи їм, вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя.

Фото без опису Фото без опису

с.Голосків

Поштовики усіх країн святкують це свято. Цей день без перебільшення можна назвати святом усіх людей, адже всесвітня поштова мережа є найбільшою мережею фізичної доставки в світі.

Понад 600 тисяч відділень поштового зв’язку щодня обслуговують мільярди людей обробляють понад 438 мільярдів листів та 6 мільйонів посилок на рік, а також пропонують споживачам безліч електронних, фінансових та логістичних послуг. Усі п’ять мільйонів її працівників – листоноші, оператори, кур’єри – вони являють собою візитівку величезної служби.

Українська пошта – одна із складових частин світової поштової системи. Всесвітній день пошти – це чудова нагода привернути увагу громадськості до діяльності поштової служби в глобальній системі зв’язку, до послуг, які пропонують споживачам, до цілей, які ставить перед собою Всесвітній поштовий союз.

В 2017 році свято проходить під гаслом «Тиждень листа». З 7 по 13 жовтня у Хмельницькій дирекції здійснюється погашення поштових марок спеціальними поштовими штемпелями «Тиждень листа».

З нагоди свята виготовлено маркований конверт «Міжнародний тиждень листа» із зображенням поштових голубів та листоноші на велосипеді і сумкою, заповненою листами.

То ж всіх працівників укрпошти вітаємо з професійним святом.

 

Читати статтю  Візит делегацій з Хмельниччині та Вінниччини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано