A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

16 днів проти насильства

Дата: 07.12.2017 12:36
Кількість переглядів: 1388

заходи провели: КУ „Гуменецький ТЦСО”, бібліотекар с.Абрикосівка, бібліотекар с.Вербка, працівникии культури с.Слобідка-Гуменецька

КУ „Гуменецький ТЦСО”

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція „16 днів проти насильства”. Основними завданнями акції є привернення уваги громадськості до проблем щодо подолання насильства у сім’ї та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем, формування в свідомості усіх верств населення нетерпимого ставлення до насильства. 
В рамках проведення даної акції працівники відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю КУ „Гуменецький ТЦСО” на базі Гуменецького будинку культури провели лекційне заняття на тему «Насильство у родині – проблема XXI століття». Учасникам заходу роздано інформаційно-просвітницький матеріал, продемонстровано документальний фільм щодо насильства в сім’ї.

Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію „16 днів проти насильства”. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Абрикосівка

Захід провела бібліотекар села Абрикосівка Савенко А.В. „16 днів проти насильства”

Мій улюблений світ –
Без насильства,
Де не має страждання й війни,
Де розквітла калина барвиста
І пісень не почуєш сумних.
Бо звільнивши наш світ без насильства
Можна сміло іти в майбутнє!

Фото без опису Фото без опису


с.Вербка

„Насильство, як засіб здійснення злочину”

З 25 листопада по 10 грудня стартує Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства. В Вербецькій бібліотеці-філії КЗ „Гуменецька публічна бібліотека” проведено таку форму роботи, як відкритий мікрофон – коли бібліотекар, спілкуючись з різними категоріями населення шляхом питання-відповідь, допомогла розібратись в різних життєвих ситуаціях примусового впливу на когось, всупереч чиїхось бажань.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Слобідка-Гуменецька

7 грудня працівники культури с.Слобідка-Гуменецька Кодовбецька Я.Ю. та Сороката І.М. роздавали пам’ятку батькам до Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства” Основними завданнями акції є: привернення уваги громадськості до актуальних проблем жорстокого поводження з дітьми, проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Всесвітній день боротьби зі СНІДом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано