A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

День батька (КУ «Гуменецький ТЦСО»)

День батька – щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні статусу офіційного це свято не має.

10:12:17 17.09.2018

Інформаційна зустріч для учасників АТО

На базі Гуменецької сільської ради спеціалістами комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» була організована інформаційна зустріч учасників антитерористичної операції з представниками установ та організацій різних галузей, яка відбулася 20 липня 2018 року в приміщенні будинку культури с.Гуменці.

15:10:49 20.07.2018

Спільна виїзна акція спеціалістів соціальних служб

11 липня 2018 року, за ініціативи Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відбулася спільна виїзна акція спеціалістів Хмельницького ОЦСССДМ, Кам’янець-Подільського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді м.Кам’янець-Подільського, комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» ТОВ санаторію «Лісова пісня».

11:40:50 12.07.2018

День родини

Родина являє собою організовану соціальну групу, а її представники пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтворенні. Звідси, мабуть і пішов вираз: сім’я – осередок суспільства. Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних та державних цінностей.

17:00:12 09.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано