A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2016 23:18
Кількість переглядів: 963

4 листопада у Будинку культури села Гуменці відбулись урочистості з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери.
 

Учасників зустрічі привітали: сільський голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова І.Г., директор комунальної установи „Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Шевчук О.М., депутат сільської ради Янчишин А.Ф.
У своїх зверненнях виступаючі відмітили, що відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива шана держави і подяка жителів громади за працю працівникам соціальної сфери, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла. Працівники соціальної сфери щоденно піклуються про ветеранів війни та праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації соціальної політики сільської ради та держави, в центрі якої є людина.
Іменинників свята урочисто вітали всі учасники художньої самодіяльності Культурного центру сільської ради. На адресу працівників соціальної сфери прозвучали щирі слова вдячності за їх добрі діла, великі серця та милосердні серця.

Учасники концерту від імені всіх жителів громади подякували сільському голові Абдулкадировій І.Г., з ініціативи якої при Гуменецькій сільській раді створено Комунальну установу „Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”. Створенням Центру сільський голова ще раз довела, що в Гуменецькій об’єднаній громаді піклуються про кожного жителя, і діяльність ради спрямована на те, щоб ніколи і ніхто не залишився наодинці із своїми труднощами та проблемами. 
Зворушливим моментом на святі стало звернення маленького хлопчика до працівників соціальної сфери, який подарував кожному працівнику частинку серця із написом тих благородних рис, якими світяться їхні серця, і попросив заповнити ними жорстоке та черстве умовне серце сучасного світу. В результаті, утворилось одне спільне велике серце із написом важливого слова – основного життєвого кредо всіх працівників соціальної сфери.

Жителі всієї Гуменецької територіальної громади приєднуються до привітань, і бажають всім працівникам соціальної сфери та їхнім родинам міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів, нових творчих здобутків. Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя нашої громади!
Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі!

Переглянути фото

Переглянути відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано