A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Семінар-практикум вихователів ДНЗ та вчителів початкових класів

Дата: 14.05.2017 21:58
Кількість переглядів: 3670

На базі Гуменецького дошкільного навчального закладу «Дивограй» 12 травня 2017 року відбувся семінар-практикум вихователів дошкільних навчальних закладів та вчителів початкових класів зі шкіл Гуменецької сільської ради.

Тема семінару-практикуму: «Математичні знання, як основа розвитку у старших дошкільників та дітей початкової школи елементарних економічних уявлень».

Гуменецький ДНЗ гостинно зустрів усіх учасників семінару: вчителів початкових класів і вихователів старших груп нашої об’єднаної територіальної громади. Після екскурсії дитячим садком, яку провела завідуюча Костюк Н.П., відбулося урочисте привітання гостей дітками середньої групи (вихователь Зарецька І.М.).

Гостей щиро ми вітали,
Хлібом сіллю зустрічали.

Діти вручили коровай начальнику відділу освіти, культури спорту та туризму Срібняк Лілії Олексіївні.

Колеги заслухали доповідь «Сутність економічного виховання в умовах навчально-виховного процесу», яку презентувала вихователь Гуменецького ДНЗ Пруднікова К.М.

Також учасники семінару відвідали інтегроване заняття з математики з пріоритетним напрямком економічного виховання «Математичний аукціон», яке провела вихователь старшої групи Скрибанова К.А. та відвідали урок – ділову гру «У фермерському господарстві», який презентувала вчитель вищої категорії, вчитель- методист Гуменецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» Стефанюк О.М.

Своїм досвідом «Готовність дитини до школи – складові успішного навчання» поділилась вчитель початкових класів Гуменецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» Драчова Л.А., яка цього року набирає дітей у 1 клас.

За круглим столом вихователі дошкільних закладів та вчителі початкових класів обмінялися досвідом та обговорили актуальні питання перспективності й наступності ДНЗ та ЗОШ. В обговоренні взяла участь завідувач методичним центром Луцик Н.В.

Начальник відділу освіти, КСіТ Срібняк Л.О. підвела підсумки семінару та наголосила на необхідності активної співпраці між дитячими садками та школами: «Наступність між дитячим садком та початковою школою передбачає систему зав’язків, що забезпечує взаємодію основних методів навчання і виховання з метою створення єдиного безперервного процесу освіти на суміжних етапах розвитку дитини».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Більше фото з семінару тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано