A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Святкування Нового року

Дата: 03.01.2018 21:41
Кількість переглядів: 8797

с.Гуменці, с.Улянівка, с.Абрикосівка, с.Вербка, с.Залісся Друге, с.Пудлівці, с-ще Сахкамінь (2 події), с.Великозалісся, с.Нігин;
доповнено 04.01.2018: с.Малозалісся, с.Думанів;
доповнено 05.01.2018: с.Слобідка-Гуменецька


Новорічний Бал-Маскарад

Хай рік Новий, Різдво Христове.
Вам подарують дні казкові,
Мов чистий сніг, що землю гріє
Хай зігріває Вас надія.

26 грудня народний жіночий вокальний колектив Гуменецького сільського будинку культури вітав голову сільської ради Інну Григорівну Абдулкадирову та її колег, а також підприємців та організації, що знаходяться на території сільської ради з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

30 грудня в сільському будинку культури для жителів села та молоді відбувся новорічний бал-маскарад. Жителів села радувала прикрашена новорічними прикрасами та виробами декоративно-прикладного мистецтва ялинка. Діти грали в конкурси та ігри, отримували від Діда Мороза та Снігурочки новорічні подарунки. Найголовнішим сюрпризом було кулькове шоу та штучний сніг.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Улянівка

Новий рік – одне з найдавніших і найулюбленіших свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, яку з нетерпінням чекають люди.

Не стали осторонь цього свята і в селі Улянівка. В сільському клубі відбулося дійство присвячене зустрічі Нового 2018 року. Учасники свята порадували глядачів новорічними піснями, віршами, смішними мініатюрами. Додали позитиву сценки «В ніч перед Різдвом» та «Панянка селянка». Дід Мороз зі Снігурочкою запрошували діток водити хороводи. Лунала на святі і жива музика.

За сприяння керівництва ВК «Іскра 2007» Маньковських Тараса Михайловича та Людмили Анатоліївни дітки отримали подарунки.

То ж ще раз вітаємо всіх з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим. Миру та злагоди Вашим родинам.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Абрикосівка

30 грудня у селі Абрикосівка було проведено Новорічний ранок "В гостях у Кузі".

Свято провела завклуб Савенко А.В., якій допомагали працівники ДНЗ "Перлинка" вихователь Гринжук В.П., завідувач Петрик Г.В., тех.працівник Комарніцка Н.В., кухар Степанова Л.А., а також батьки вихованців, учні та жителі села! Дякую усім!
Мета: зробити свято веселим. Проводилися хороводи, різноманітні сценки, мініатюри. Тому від нашого села вітаємо усіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо всього найкращого.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Вербка

З миром і добром у новоріччя

Щоб разом повеселитися, потанцювати, ігри пограти зібралися у Вербецькому клубі односельчани на Новорічний карнавал. Приємні хвилини відпочинку їм подарували ведучі свята Якимчук П., Мостепанк Р., солісти-вокалісти Лаврентюк К., Давидова Н., Фіяла Н., Соколовський В..

Досхочу насміялись із казки на сучасний лад "Маша і ведмідь". Оскільки наступає рік собаки, танцювальний гурт виконав "Собачий вальс", а Дід Мороз, Снігурочка, Новий Рік побажали, щоб Різдвяні свята були радісними, а рік новий багатим на успіхи.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Залісся Друге

Новорічна круговерть

Новий рік – це рік оновлення, мрій та сподівань.

29 грудня 2017 року в Залісько Другому СБК зібралось багато глядачів на новорічний концерт. З вітальним словом до присутніх звернувся староста Віталій Сьомко, а також у своєму виступі розповів про спортивні досягнення села та грамотами і подарунками привітав спортсменів.

Учасники художньої самодіяльності розпочали свято сценкою «Баба Параска та баба Палажка», порадували глядачів колядками, піснями, конкурсами, де переможці отримали від Діда Мороза та Снігурки солодкі подарунки.

Ізюминкою свята стала новорічна сценка «Зустріч Нового року по-сучасному».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Пудлівці

Новий рік – найчарівніше і найочікуваніше свято. У цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. Його однаково люблять і діти, і дорослі.

29 грудня в Пудловецькому будинку культури відбувся новорічний концерт за участі Народного колективу «Мальви».  Колектив подарував гарний настрій своїми піснями та колядками. А також були запрошені аматори бульбашкового шоу. Артист шоу надувала бульбашки різної форми та розмірів, вони вилітали фонтаном з її рук і різних пристосувань. Кожна дитина була учасником шоу, адже вона могла надувати і лопати бульбашки,  бавитись разом з артистом. А на фінал свята – кожен бажаючий міг опинитися всередині мильного тунелю і зробити чудове фото на пам’ять. Сміх, подарунки і гарний настрій гарантований кожному.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


селище Сахкамінь

Новорічне шоу в клубі

З Новим Роком всіх вітаєм,
Щастя та добра бажаєм,
Щоб уміли ми радіти
Щиросердно, наче діти,
Щоб здоровими були,
Й подолати все змогли!

30 грудня в Сахкамінському клубі було гамірно та весело. Всіх захопило Новорічне шоу «Новий рік летить по світу». Дід Мороз і Снігурочка засіяли всіх присутніх у залі та побажали миру, щастя та добробуту. Завітали до клубу колядники, які відтворили народну спадщину в проведенні Різдвяних свят. На сцену вийшли від старого до малого, щоб створити Новорічне свято. Жіночі вокальні колективи «Елегія», «Подільське намисто» (керівник Надія Забродська), дитячий вокальний колективи «Чисті роси» (керівник Віталіна Пиріжок), танцювальний колектив «Grand» (керівник Даша Романюк) показали свою високу майстерність і зачарували глядачів чудовими пісенними і танцювальними композиціями.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Cахкамінський клуб колядує

Ми прийшли до цієї хати,
Не хотіли добрих людей на шляху минати.
Добрий день вам, люди, в році Новому!
Щастя бажаєм вашому дому!

29 грудня працівники Сахкамінського клубу і бібліотеки та клубний актив разом з Дідом Морозом, Снігурочкою, Новим роком, Пастушком і Ангелами вирушили в установи селища з Колядою. Привітали з наступаючим Новим роком чудовими колядками старосту, працівників Д.П «Нігинський кар`єр», працівників амбулаторії, дитячого садка, торгівлі.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с. Великозалісся

З Новим роком, з новим світлим,
Із теплом в душі розквітлим,
Із веселими святами,
З друзями, що поруч з вами,
З гарним настроєм святковим,
Із прибутком, щораз новим,
Із приємними дивами
Та із щедрими словами,
З миром, щастя в добрий час,
Хай прийде цей рік до нас.

30 грудня в СБК с. Великозалісся відбулась новорічна концертна програма «У Новий рік з новими мріями».
Учасники художньої самодіяльності порадували глядачів піснями, віршами та смішними мініатюрами.
Головними героями свята були Дід Мороз і Снігуронька. Підготувавши святкові вірші, діти одержали від Діда Мороза новорічні подарунки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Нігин

Гарна нічка новорічна!
Найчудовіша взимі!
Новорічна – чарівничка...
Поміркуйте-но самі:
На ялинках ця чаклунка
Скрізь запалює зірки
І найкращі подарунки
Нам кладе під подушки.
О дванадцятій годині
Похитнеться стрілка – скік!
І ми всі за мить єдину
Підростем на цілий рік!

В передноворічний день у Нігинському СБК відбулось новорічне свято “Новорічна ялинка 2018”.
Окрасою залу, завдяки старанням старости села Сосули О.М., була красуня-ялинка. На свято завітали Дід Мороз та Снігуронька, казкові та карнавальні герої: Кощій Безсмертний та Мажордом, Ворожка, Кіт Базиліо та Лисиця Аліса, Баби Йожки, Вєрка Сердючка зі своєю мамою.
Також на “Новорічній ялинці 2018” була майстерно зіграна сценка юними акторами на тему “Ольга Фреймут в придорожньому кафе”. Гра акторів була настільки достовірною, що глядачі відчували себе учасниками реаліті-шоу.
Вплетені в канву свята були виступи дитячого колективу “Смайлик”, солістів, жіночого вокального колективу “Заграва”.
З вітальним словом до усіх присутніх звернувся староста
села Олександр Миколайович.
Молодь села показала майстерну гру і створила гарне новорічне свято, зарядивши позитивними емоціями глядачів на продовження святкування новорічних свят.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Малозалісся

З наближенням зимових свят серце переповнюється приємним теплом. Цим теплом хочеться поділитись з друзями, зігріти тих, хто занепав духом. Щире дружнє слово, душевна пісня, теплі обійми – найкращий подарунок, найцінніше, що є у святі.

З цієї нагоди 31 грудня 2017 року в приміщенні клубу села Малозалісся відбувся святковий концерт «Новий рік принесе нам щастя!»

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Думанів

31 грудня 2017 року в Думанівському сільському будинку культури відбулось новорічне дійство «Новорічна чудасія».
В програмі свята новорічні та різдвяні пісні, сценки, конкурси. В дійстві були задіяні як учасники художньої самодіяльності, так і жителі Думанова та сусідніх сіл.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Слобідка-Гуменецька

29 грудня у Слобідко-Гуменецькому клубі відбувся новорічний ранок "Новорічна пригода"

Новий рік – це гарне свято,
снігу випало багато.
Дід Мороз усівсь на віз,
подарунки нам привіз.
А зеленая ялинка вся блищить,
немов сніжинка.
Ти поглянь на голочки,
там сидять сніговички.
Свято в нас сьогодні,
свято і веселощів багато.
І снігуронька в нас є,
подарунки роздає.

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Схожі статті:

Новорічні ранки у школах та садочках (с. Слобідка-Гуменецька, с. Залісся Друге, с-ще Сахкамінь, с. Великозалісся)

Привітання З Новим роком та Різдвом Христовим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано