Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Літо-2016

Дата: 06.06.2016 16:30
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

Літо – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість звільнитись від уроків, вдосталь спілкуватися з друзями.

 

Літо – пора ігор, яскравих вражень, вільного вибору занять, поповнення силами, відновлення здоров’я, морального загартування, духовного збагачення, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому. Організація пришкільних таборів відпочинку одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період. Саме тому на базі 8 загальноосвітніх навчальних закладів Гуменецької сільської ради з 30 травня по 16 червня 2016 року працюють пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням.
У цьому році відпочивати у пришкільних таборах виявило бажання 550 дітей. Під час відпочинку у пришкільному таборі діти забезпечуватимуться дворазовим безкоштовним харчуванням, на яке з місцевого бюджету виділено 77 тис. грн. (вартість одного дня харчування складає 10 грн.)
На вихованців таборів чекає цікаве та змістовне дозвілля: різноманітні конкурси, квести, змагання, естафети, забави, екскурсії...
У кожному таборі діють ще й мовні загони, в яких вихованці таборів матимуть можливість не лише активно відпочивати, але й удосконалити свої знання з англійської та німецької мов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано