A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

44 сесія VIII скликання 08.12.2023

Дата: 08.12.2023 14:56
Кількість переглядів: 111

Перелік рішень
сорок четвертої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 08 грудня 2023 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2023 рік.
Рішення 2 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс місцевої пожежної команди села Гуменці.
Рішення 4 Про визнання рішень сесії Гуменецької сільської ради такими, що втратили чинність.
Рішення 5 Про зміну назви Місцевої пожежної команди села Гуменці на Пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про приведення земельної ділянки з кадастровим номером 822481800:09:008:0001 до стану який надасть можливість її використання відповідно до цільового призначення.
Рішення 7 Про припинення права комунальної власності на житловий будинок, з господарськими будівлями та спорудами.
Рішення 8 Про присвоєння назв вулицям селища Сахкамінь.
Рішення 9 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднарчук Катерині Петрівні.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднарчуку Павлу Петровичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Відецькій Антоніні Іванівні.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гончарук Ілоні Дмитрівні.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Григорчук Галині Геннадіївні.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Давиденко Тетяні Валеріївні.
Рішення 16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дембіцькій Наталії Віталіївні.
Рішення 17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Корабльовій Валентині Володимирівні.
Рішення 18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Маковському Юрію Станіславовичу.
Рішення 19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Нестеровській Любов Іванівні.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Остафійчуку Василю Миколайовичу.
Рішення 21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сеник Тетяні Вікторівні.
Рішення 22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сікорі Надії Володимирівні.
Рішення 23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тамарлі Ірині Юріївні.
Рішення 24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Твердохліб Анні Володимирівні.
Рішення 25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шатковській Наталії Вікторівні.
Рішення 26 Про передачу гр. Самчуку Василю Михайловичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 27 Про передачу гр. Созанському Івану Григоровичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, що розташована на території сільської ради гр. Пасічника Віталія Сергійовича.
Рішення 29 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Андрєєву Ігорю Васильовичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Войтковій Майї Петрівні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж території Гуменецької сільської ради.
Рішення 32 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 33 Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.
Рішення 34 Про надання матеріальної допомоги.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано