A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День відкритих дверей Приватний заклад загальної середньої освіти «Центр освіти «Глобал»

Дата: 30.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 117

ТОВ Приватний заклад загальної середньої освіти «Центр освіти «Глобал» відкриває свої віртуальні двері для дітей зі всієї України та світу. У цей складний час наша ліцензована дистанційна школа надає можливість дітям отримати якісні знання у безпечній для їх життя та здоров’я формі.

Ми розуміємо важливість якісної освіти та необхідність її доступності для кожної дитини. Дистанційне навчання в «Центрі освіти «Глобал» - високотехнологічна форма здобуття якісної освіти з 1 по 11 клас. Заклад освіти працює відповідно до державного стандарту України. Свої освітні послуги ми, надаємо  усім дітям незалежно від їх місця проживання, стану здоров’я чи особливих потреб. В нашій школі працюють найкращі вчителі зі всієї України. Наші учні навчаються з дому або будь-якого іншого міста, де є доступ до інтернету.

Дистанційне навчання у власному ритмі дає можливість поєднувати школу з хобі та особливостями стилю життя батьків та дитини. Ми завжди на зв’язку, а наші вчителі готові допомогти учням із застосуванням матеріалів уроків, поясненням тестів для самоперевірки та обговоренням результатів контрольних робіт.

21 квітня 2023 року о 18:00 год. відбудеться День відкритих дверей школи. Захід буде проведено в онлайн-режимі.

Посилання на zoom-подію:

Ідентифікатор персональної конференції 6284500468

код доступу: 20Global


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано