A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації

Дата: 16.11.2022 12:12
Кількість переглядів: 135

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації «Детальний план території з метою зміни цільового призначення із категорії земель – 01.03 Для ведення особистого селянського господарства в категорію - 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на земельній ділянці площею 4,1209 га (кадастровий номер: 6822481800:09:020:0006) для облаштування майданчика зберігання сировинних матеріалів за межами села Гуменці на території Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища») та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів

На виконання Закону України № 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку», Гуменецька сільська рада Кам’янець-Подільського району Хмельницької області оприлюднює проєкт містобудівної документації та звіт про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

«Детальний план території з метою зміни цільового призначення із категорії земель – 01.03 Для ведення особистого селянського господарства в категорію - 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на земельній ділянці площею 4,1209 га (кадастровий номер: 6822481800:09:020:0006) для облаштування майданчика зберігання сировинних матеріалів за межами села Гуменці на території Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області».

Детальний план території (ДПТ) – містобудівна документація місцевого рівня, що визначає планувальну організацію та розвиток території.

Підставою для розробки є рішення сільської ради від 11.02.2022 № 201 «Про надання дозволу на виготовлення плану території».

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Гуменецька сільська рада Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури

громадське обговорення починається з 17.11.2022 по 17.12.2022 включно.

б) способи участі громадськості:

зауваження та пропозиції подаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

20.12.2022 р, 15:00, сільський будинок культури, с. Гуменці

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку

Гуменецька сільська рада Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, 32325, Хмельницька обл., Кам`янець-Подільський р-н, с. Гуменці, вул. Першотравнева, 69.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Гуменецька сільська рада Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, 32325, Хмельницька обл., Кам`янець-Подільський р-н, с. Гуменці, вул. Першотравнева, 69, тел.: 03849-75910; Електронна пошта: GumentskaRada@ukr.net

Строки подання зауважень та пропозицій: з 17.11.2022 по 17.12.2022 включно.

4 Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Відсутня

Містобудівну документацію та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднено на офіційному веб-сайті Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області (https://gumenetska-gromada.gov.ua/).


ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ (файл pdf)

графічна частина: 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано