A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

24 сесія VIII скликання 29.08.2022

Дата: 29.08.2022 14:28
Кількість переглядів: 331

Перелік рішень
двадцять четвертої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 29 серпня 2022 року

Рішення 1 Звіт про виконання сільського бюджету за перше півріччя 2022 року.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2022 рік.
Рішення 3 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2023 рік.
Рішення 5 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 6 Про надання пільги зі сплати земельного податку.
Рішення 7 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822481000:05:019:0002 в оренду.
Рішення 8 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822485400:04:014:0004 в оренду.
Рішення 9 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822481800:01:012:0036 в оренду.
Рішення 10 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822481800:04:001:0613 в оренду.
Рішення 11 Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Гуменецької сільської ради у 2022-2023 навчальному році.
Рішення 12 Про зміну назви та перепрофілювання (зміна типу) Голосківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Голосківську гімназію (зі структурним підрозділом початкова школа) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 13 Про зміну назви та перепрофілювання (зміна типу) Нігинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Нігинську гімназію (зі структурним підрозділом початкова школа) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 14 Про зміну назви та перепрофілювання (зміна типу) Залісько-2 навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Заліськодругу гімназію (зі структурними підрозділами початкова школа та дошкільний підрозділ) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 15 Про реорганізацію шляхом злиття Сахкамінського закладу дошкільної освіти «Малятко» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та Сахкамінської гімназії (з структурним підрозділом початкова школа) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області в Сахкамінську гімназію (з структурними підрозділами початкова школа та дошкільний підрозділ) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 16 Про реорганізацію шляхом злиття Циківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та Циківської гімназії (з структурним підрозділом початкова школа) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області в Циківську гімназію (з структурними підрозділами початкова школа та дошкільний підрозділ) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 17 Про припинення права користування земельною ділянкою.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку та прибудинкової території ОСББ «Добробут».
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку та прибудинкової території ОСББ «Злагода».
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку та прибудинкової території ОСББ «Корал-2020».
Рішення 22 Про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2022 року.
Рішення 23 Про надання матеріальної допомоги.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано