A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

15 сесія VIII скликання 02.12.2021

Дата: 10.12.2021 09:49
Кількість переглядів: 670

Перелік рішень
п'ятнадцятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 03 грудня 2021 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до Положення та структури комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 3 Про погодження Положення про відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 4 Про погодження Положення про відділення соціальної роботи комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 5 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про затвердження структури комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 7 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 8 Про звіт щодо стану забезпечення законності, охорони публічного порядку, прав, свобод і законних інтересів громадян на території населених пунктів Гуменецької сільської ради.
Рішення 9 Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі з метою подальшої їх передачі у постійне користування.
Рішення 10 Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки з метою подальшої її передачі у постійне користування.
Рішення 11 Про надання в оренду земельної ділянки.
Рішення 12 Про надання в оренду земельної ділянки.
Рішення 13 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Белінській Надії Іванівні.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Белінському Сергію Анатолійовичу.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Вересюк Майї Миколаївні.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Вересюк Юлії Олександрівні.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Громику Олександру Михайловичу.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Гужальському Богдану Миколайовичу.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Гужальському Миколі Станіславовичу.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Гуляк Тетяні Василівні.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гуменюку Антону Антоновичу.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Денисенку Володимиру Станіславовичу.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Дудці Олегу Григорійовичу.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Жарому Андрію Анатолійовичу.
Рішення 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Жарому Сергію Анатолійовичу.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ізовіту Леоніду Григоровичу.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Ковальчук Емілії Казимирівні.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ксьондз Світлані Володимирівні.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Кузьміну Віталію Вікторовичу.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Колубаївці гр. Лебедин Сергію Михайловичу.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лобачевському Олександру Костянтиновичу.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Павлішину Роману Анатолійовичу.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Павліщук Галині Миколаївні.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Павліщуку Миколі Миколайовичу.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Пасічнику Володимиру Вікторовичу.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Приймаку Андрію Михайловичу.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сапоговському Віталію Анатолійовичу.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Стадніку Леоніду Петровичу.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Стаднік Уляні Євгенівні.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Старенькій Майї Станіславівні.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стефанюку Віталію Вікторовичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Федоренку Андрію Петровичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Філякіну Ігорю Анатолійовичу.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Циганівському Олегу Івановичу.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Цюрупі Сергію Володимировичу.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Чернишовій Аліні Вікторівні.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Ясінському Дмитру Івановичу.
Рішення 49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Воєвутку Денису Олеговичу.
Рішення 50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Катериніній Валентині Іванівні.
Рішення 51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Королькову Віталію Сергійовичу.
Рішення 52 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Коханко Євгенію Афанасійовичу.
Рішення 53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мазур Марії Володимирівні.
Рішення 54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Михайлів Володимиру Михайловичу.
Рішення 55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Подшиваловій Тетяні Олексіївні.
Рішення 56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Старенькій Майї Станіславівні.
Рішення 57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тимотенко Любов Михайлівні.
Рішення 58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Файчук Людмилі Володимирівні.
Рішення 59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Цісару Анатолію Андрійовичу.
Рішення 60 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чуйковій Людмилі Миколаївні.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шиманській Надії Олександрівні.
Рішення 62 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Боднарчук Ірині Броніславівні, гр. Боднарчуку Олександру Леонідовичу та гр. Боднарчуку Сергію Леонідовичу.
Рішення 63 Про передачу гр. Назаренку Петру Григоровичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 64 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Безкидевичу Денису Анатолійовичу.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Білоус Богдані Петрівні.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Боднарчуку Миколі Григоровичу.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Гніздовській Наталії Миколаївні.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Громик Валентині Іванівні.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Джур Ірині Володимирівні.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Дмитриченку Дмитру Сергійовичу.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Жоган Аллі Семенівні.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Жоган Катерині Олександрівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Зябліцеву Леоніду В’ячеславовичу.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Зябліцевій Катерині Іванівні.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ілишин Вірі Іванівні.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кирилюку Дмитру Аркадійовичу.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кирилюк Зої Дем’янівні.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кондратюку Михайлу Олександровичу.
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Корбут Василю Дмитровичу.
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Корецькій Олені Валеріївні.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Корчинському Володимиру Анатолійовичу.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кучеру Леоніду Васильовичу.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Луцик Тетяні Петрівні.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Медвецькій Ларисі Анатоліївні.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Мельнику Валерію Васильовичу.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ревуцькому Володимиру Михайловичу.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Рєбінка Олександру Віталійовичу.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Рибак Юлії Арсентівні.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ріпак Яні Олександрівні.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Русецькій Нелі Анатоліївні.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Сенік Ользі Михайлівні.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Сич Інні Василівні.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Слизик Ользі Вячеславівні.
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність за межами села Думанів гр. Смолінській Любов Олександрівні.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Стояновій Олесі Олександрівні.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Твердохліб Євгенію Івановичу.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Тимофієву Валентину Юрійовичу.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Чорногурі Валерію Віталійовичу.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чуйковій Людмилі Миколаївні.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Чумак Марині Миколаївні.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Шаврову Олександру Михайловичу.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Януль Володимиру Юрійовичу.
Рішення 104 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Михайловій Ганні Володимирівні.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Цикова гр. Корчинському Володимиру Анатолійовичу.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Буга Валентини Анатоліївни.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Вербового Вадима Вікторовича.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Визновича Степана Георгійовича.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Вініцької Валентини Миколаївни.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Вітвіцької Анни Анатоліївни.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Вітвіцької Інни Іванівни.
Рішення 112 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Гайдамаченко Мар’яни Олександрівни.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Карпової Майї Йосипівни.
Рішення 114 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Кирика Вадима Дмитровича.
Рішення 115 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Лиськова Руслана Станіславовича.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Мостового Андрія Володимировича.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Пасічник Нелі Михайлівни.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Похольчук Людмили Іванівни.
Рішення 119 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Починок Людмили Анатоліївни.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Слободяна Володимира Миколайовича.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Тернавка гр. Сосновського Валентина Леонідовича.
Рішення 122 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Стасюк Катерини Володимирівни.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Ткачука Максима Васильовича.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Шматко Юлії Дмитрівни.
Рішення 125 Про передачу гр. Віщун Валентині Григорівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 126 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Ксьондз Інни Вікторівни.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Пудлівці гр. Люзняк Тетяни Сергіївни.
Рішення 128 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 129 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 130 Про затвердження детального плану території частини села Голосків.
Рішення 131 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 132 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 133 Про скасування земельних торгів з права оренди земельних ділянок.
Рішення 134 Про продовження дії контракту з керівником комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано