A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

8 сесія VIII скликання 25.06.2021

Дата: 30.06.2021 09:48
Кількість переглядів: 659

Перелік рішень
восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 25 червня 2021 року

Рішення 1 Про дострокове припинення повноважень депутата Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 4 Про Цільову Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на території Гуменецької сільської ради на 2021-2025 роки.
Рішення 5 Про затвердження Програми «Безпечна громада» Гуменецької сільської ради на 2021-2022 роки.
Рішення 6 Про врегулювання оплати за надання соціальних послуг надавачем соціальних послуг комунальною установою «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 7 Про виплату одноразової адресної допомоги дітям сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку.
Рішення 8 Про виключення клубного закладу з базової мережі закладів культури Гуменецької сільської ради.
Рішення 9 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 10 Про затвердження Плану реалізації стратегічних цілей розвитку освіти щодо перспективної, оптимальної, спроможної мережі закладів загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради на 2021-2024 роки.
Рішення 11 Про реорганізацію шляхом злиття Сахкамінського закладу дошкільної освіти «Малятко» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та Сахкамінської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області в Сахкамінську гімназію (зі структурними підрозділами початкова школа та дошкільний підрозділ) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 12 Про затвердження детального плану території частини села Лисогірка.
Рішення 13 Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей Гуменецької сільської ради.
Рішення 14 Про скорочення штату працівників сільської ради та внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 15 Про отримання в комунальну власність автомобіля.
Рішення 16 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПП «Світанок».
Рішення 17 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення 18 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення 19 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення 21 Про визнання рішення сесії таким, що втратило чинність.
Рішення 22 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 23 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 24 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 25 Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік.
Рішення 26 Про встановлення ставок земельного податку на 2022 рік.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Демкову Володимиру Петровичу.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Демчуку Володимиру Петровичу.
Рішення 29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Круглевській Зінаїді Павлівні.
Рішення 30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Фойдюк Руслані Омельянівні.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Будовіцькій Марії Олександрівні.
Рішення 32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Грищук Ірині Антонівні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Жмурко Олесі Миколаївні.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Заводовському Віктору Анатолійовичу.
Рішення 35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Калинюку Володимиру Володимировичу.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Колубаївці гр. Кирилюку Аркадію Миколайовичу.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кореневич Тетяні Миколаївні.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Малозалісся гр. Лубко Лесі Олександрівні.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Магас Тетяні Борисівні.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Магас Тетяні Борисівні.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазуру Анатолію Васильовичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазуру Євгену Анатолійовичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мойсеєву Іллі Миколайовичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мойсеєва Миколи Вікторовича.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пасічник Мар’яні Анатоліївні.
Рішення 46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пігійчук Катерині Степанівні.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сьомко Людмилі Михайлівні.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Тарасовій Євгені Тадеушівні.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ткачуку Назарію Миколайовичу.
Рішення 50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Червоняк Ядвізі Миколаївні.
Рішення 51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чистяк Тетяні Дмитрівні.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Шевчук Світлані Миколаївні.
Рішення 53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яловику Анатолію Григоровичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Антонюка Сергія Володимировича.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Бзинко Віталія Миколайовича.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Бзинко Ганни Василівни.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Супрунківці гр. Білобрової Ілони Олександрівни.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Бойко Ольги Володимирівни.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Гаврилишину Ярославу Валерійовичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Гаврилишиної Лілії Іванівні.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Гончарука Андрія Васильовича.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Дацко Валентини Володимирівни.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Дволінської Ірини Олександрівни.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Ергешова Рустама Султанбековича.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Ергешової Олександри Олегівни.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Єзерніцького Володимира Анатолійовича.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Колубаївці гр. Замороки Миколи Сергійовича.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Калинюка Івана Миколайовича.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Кащука Петра Антоновича.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Ковтуняка Олега Олександровича.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Ковтуняка Олександра Семеновича.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Колосюк Антоніни Григорівни.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Колосюк Юлії Юріївни.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Корчистого Володимира Борисовича.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Кубова Віталія Юрійовича.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Кундильовського Миколи Миколайовича.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Луцик Христини Іванівни.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Матковського Олександра Вікторовича.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Несвата Сергія Вадимовича.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Олійник Єфросинії Михайлівни.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту Гуменці гр. Пасічника Віталія Сергійовича.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту Гуменці гр. Пасічника Віталія Сергійовича.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Продана Віктора Юрійовича.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Розум’як Інни Сергіївни.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Розум’як Тетяни Миколаївни.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Ружицької Марії Юріївни.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Сінькової Валентини Миколаївни.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Сінькової Яни Миколаївни.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Скавронської Аліни Володимирівни.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Скавронського Олексія Володимировича.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Сливи Віктора Вікторовича.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Слободяна Валентина Володимировича.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Стрельбіцької Наталії Дмитрівни.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Стрельбіцького Віталія Володимировича.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Томін Світлани Володимирівни.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Чистяк Євгени Володимирівни.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Чоп’як Олени Іванівни.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Шавардак Ярослава Васильовича.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Яловик Анатолія Григоровича.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Яловик Вікторії Миколаївни.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту Корчівка ТОВ «Промтехнтранс».
Рішення 102 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 103 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 104 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності.
Рішення 105 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 106 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мостовому Станіславу Станіславовичу.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Огородніку Олександру Володимировичу.
Рішення 109 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Гладкій Надії Григорівні.
Рішення 110 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Лавришеній Євгені Василівні.
Рішення 111 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Муляр Валентині Петрівні.
Рішення 112 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зоря Наталії Борисівні.
Рішення 113 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зоря Наталії Борисівні.
Рішення 114 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Карачун Олені Вікторівні.
Рішення 115 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Петруньків Миколі Михайловичу.
Рішення 116 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Ковалю Максиму Івановичу.
Рішення 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Швидкій Юлії Петрівні.
Рішення 118 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Андрущишину Денису Вікторовичу.
Рішення 119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Андрущишиній Людмилі Олександрівні.
Рішення 120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Архіповій Інні Геннадіївні.
Рішення 121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Байда Валентині Станіславівні.
Рішення 122 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Белінській Надії Іванівні.
Рішення 123 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Белінському Сергію Анатолійовичу.
Рішення 124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Березовській Вікторії Вікторівні.
Рішення 125 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення індивідуального садівництва за межами села Гуменці гр. Березовському Олександру Миколайовичу.
Рішення 126 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Беспалій Тамілі Сергіївні.
Рішення 127 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Бригадир Тетяні Іванівні.
Рішення 128 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Вініцькій Валентині Миколаївні.
Рішення 129 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Войцеховській Вікторії Вікторівні.
Рішення 130 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Волошиній Валентині Степанівні.
Рішення 131 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Вошумірській Руслані Русланівні.
Рішення 132 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Гасюк Інні Вікторівні.
Рішення 133 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гоцуляк Лілії Анатоліївні.
Рішення 134 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гриневич Віті Олімпіївні.
Рішення 135 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гриневич Марини Миколаївни.
Рішення 136 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гуменюку Антону Антоновичу.
Рішення 137 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Добровольській Нілі Віталіївні.
Рішення 138 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Довгань Ірині Ігорівні.
Рішення 139 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
Рішення 140 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубчаку Валерію Петровичу.
Рішення 141 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Дулепі Дмитру Валентиновичу.
Рішення 142 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Жалобі Олені Никифорівні.
Рішення 143 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Желіховському Петру Васильовичу.
Рішення 144 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Забігалюк Галині Броніславівні.
Рішення 145 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Забродській Надії Леонідівні.
Рішення 146 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Завальській Тетяні Василівні.
Рішення 147 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ісаєву Анатолію Віталійовичу.
Рішення 148 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Кирик Аліні Андріївні.
Рішення 149 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Ковтун Віктору Петровичу.
Рішення 150 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Ковтун Валентину Петровичу.
Рішення 151 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кондратюк Валентині Дмитрівні.
Рішення 152 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Коробей Марії Петрівні.
Рішення 153 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Кохан Валентині Михайлівні.
Рішення 154 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Крентовській Ніні Дмитрівні.
Рішення 155 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Кругляк Аллі Антонівні.
Рішення 156 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Кругляку Миколі Васильовичу.
Рішення 157 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Ксьондз Інні Вікторівні.
Рішення 158 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Куликовій Юлії Вікторівні.
Рішення 159 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кульчицькому Олександру Володимировичу.
Рішення 160 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Ларіонову Сергію Олександровичу.
Рішення 161 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Літинській Ірині Василівні.
Рішення 162 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Ліщинській Анні Олександрівні.
Рішення 163 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Лубко Тетяні Вікторівні.
Рішення 164 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Магдюк Лілії Романівні.
Рішення 165 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Макаревич Олександрі Олександрівні.
Рішення 166 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Матияш Вадиму Борисовичу.
Рішення 167 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Матковській Нінель Михайлівні.
Рішення 168 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Морозу Василю Івановичу.
Рішення 169 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Москаленко Анатолію Івановичу.
Рішення 170 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мостовій Галині Антонівні.
Рішення 171 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мостовому Юрію Станіславовичу.
Рішення 172 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Мочкаль Василю Олександровичу.
Рішення 173 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Наконечній Валентині Василівні.
Рішення 174 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Неводничому Руслану Володимировичу.
Рішення 175 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Ніколаєву Вадиму Віталійовичу.
Рішення 176 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Онуфрієву Даніїлу Олександровичу.
Рішення 177 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Онуфрієву Олексію Олександровичу.
Рішення 178 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Онуфрієву Руслану Леонідовичу.
Рішення 179 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Онуфрієвій Ліані Олегівні.
Рішення 180 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Остафійчуку Миколі Віталійовичу.
Рішення 181 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Остафійчук Лілії Сергіївні.
Рішення 182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пахолюк Людмилі Миколаївні.
Рішення 183 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пігійчук Катерині Степанівні.
Рішення 184 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Потаповій Тетяні Олександрівні.
Рішення 185 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Продану Василю Федоровичу.
Рішення 186 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Пронозюк Олені Вікторівні.
Рішення 187 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Пугачову Олександру Ігоровичу.
Рішення 188 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Пузирьову Василю Васильовичу.
Рішення 189 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Сапоговській Неонілі Володимирівні.
Рішення 190 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Сірому Руслану Васильовичу.
Рішення 191 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Смолінському Миколі Петровичу.
Рішення 192 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Сосулі Аркадію Васильовичу.
Рішення 193 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Стоцькій Сніжані Миколаївні.
Рішення 194 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Сьомко Людмилі Йосипівні.
Рішення 195 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Татарин Лесі Йосипівні.
Рішення 196 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Тивонюку Андрію Андрійовичу.
Рішення 197 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Ткачуку Олександру Олександровичу.
Рішення 198 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Топольницькій Євгенії Іванівні.
Рішення 199 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Грач Наталії Михайлівні.
Рішення 200 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Угріновичу Віталію Борисовичу.
Рішення 201 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фіялковському Петру Антоновичу.
Рішення 202 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Холуп’яку Олександру Олексійовичу.
Рішення 203 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Циганівському Олегу Олеговичу.
Рішення 204 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Черевко Лілії Василівні.
Рішення 205 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Чорному Павлу Миколайовичу.
Рішення 206 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Чорнопиській Тетяні Анатоліївні.
Рішення 207 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Чупруну Ярославу Миколайовичу.
Рішення 208 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шабазі Віліні Степанівні.
Рішення 209 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Шевчуку Юрію Михайловичу.
Рішення 210 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Щегельській Катерині Анатоліївні.
Рішення 211 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Яворському Артуру Сергійовичу.
Рішення 212 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Яремі Валентині Миколаївні.
Рішення 213 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VIІI скликання до Верховної Ради України.
Рішення 214 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VIІI скликання до Верховної Ради України.
Рішення 215 Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2021 року.
Рішення 216 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 217 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Шевчуку Францу Банадійовичу.
Рішення 218 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано