A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура інформує

Дата: 08.06.2021 13:43
Кількість переглядів: 591

* Засуджено за крадіжки кабелів «Укртелекому» * 
* Кам’янець-Подільська окружна прокуратура вимагає повернення Управлінню освіти, молоді та спорту 108 тис. грн. *


Засуджено за крадіжки кабелів «Укртелекому»

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням чоловіка без постійного місця проживання, у вчиненні крадіжок майна Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».

Протягом 2017-2018 років чоловік неодноразово судимий за крадіжки кабелю ПАТ «Укртелеком» на території інших районів Хмельницької області, вчинив ряд крадіжок кабелю в Кам’янець-Подільському районі, заподіявши таким чином шкоди підприємству на загальну суму понад 37 тис. грн.

При цьому, внаслідок злочинних дій особи 151 абонента було позбавлено телефонного зв’язку та ще 27 - залишилося без доступу до мережі Інтернет.

Завдяки наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі.


Кам’янець-Подільська окружна прокуратура вимагає повернення Управлінню освіти, молоді та спорту 108 тис. грн.

В ході перевірки дотримання вимог бюджетного законодавства при здійсненні публічних закупівель у сфері охорони дитинства, Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою встановлено факт неналежного виконання цивільно-правових зобов’язань суб’єктом господарювання, який постачав пальне для перевезення дітей.

Незважаючи на те, що рішенням Господарського суду Хмельницької області від 02.12.2021, визнано недійсними додаткові угоди про збільшення вартості пального за основним договором, товариство не виконало взяті на себе зобов’язання та не поставило Управлінню освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради більше 4 тон пального, вартістю понад 100 тис. грн., які перераховано на користь підприємства.

Зважаючи на те, що товариство не виконало вимоги, щодо повернення вказаних коштів у добровільному порядку, з метою захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства прокурором подано позов з метою стягнення відповідних коштів з недобросовісного постачальника у судовому порядку.

Наразі Господарським судом Київської області відкрито провадження, судовий розгляд триває.


Кам’янець-Подільська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано