A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

6 сесія VIII скликання від 09.04.2021

Дата: 15.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 661

Перелік рішень
шостої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 09 квітня 2021 року

Рішення 1 Про визнання повноважень депутата Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 3 Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2019-2021 роки.
Рішення 4 Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 5 Про виконання Програми захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру за 2019-2020 роки.
Рішення 6 Про виконання Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді за 2020 рік.
Рішення 7 Про виконання Програми навчання та підвищення кваліфікації працівників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів, керівників комунальних підприємств, установ і організацій Гуменецької сільської ради за 2019-2020 роки.
Рішення 8 Про виконання Програми розвитку та збереження зелених насаджень населених пунктів Гуменецької сільської ради за 2017-2020 роки.
Рішення 9 Про виготовлення печатки для довідок.
Рішення 10 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПП «Світанок».
Рішення 11 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних часток (паїв) на умовах оренди ТОВ «УА ТГ».
Рішення 12 Про внесення змін до рішення п’ятдесят четвертої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 21.02.2020 року №13.
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 20 Про створення відділу соціального захисту населення Гуменецької сільської ради та затвердження Положення.
Рішення 21 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 22 Про зміну назви комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», затвердження Положення та структури.
Рішення 23 Про погодження Положення про відділення натуральної та грошової допомоги комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 24 Про погодження Положення про відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 25 Про погодження Положення про відділення соціальної роботи комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 26 Про диференційовану плату за надання соціальних послуг.
Рішення 27 Про затвердження Положення про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору, працівникам та робітникам комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 28 Про внесення змін до контракту.
Рішення 29 Про внесення змін до рішення третьої сесії Гуменецької сільської ради VIII скликання від 24 грудня 2020 року №107.
Рішення 30 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2021 році.
Рішення 31 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 32 Про надання дозволу на відкриття фельдшерського пункту.
Рішення 33 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 34 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 35 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс місцевої пожежної команди села Гуменці.
Рішення 36 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 37 Про списання майна непридатного для подальшого використання з балансу сільської ради.
Рішення 38 Про надання земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 39 Про надання земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 40 Про надання земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 41 Про виготовлення детального плану території частини села Голосків.
Рішення 42 Про надання згоди на виготовлення детального плану території біля села Думанів.
Рішення 43 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VIIІ скликання до дирекції ПрАТ «Київстар».
Рішення 44 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 45 Про внесення змін до рішення четвертої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VIII скликання від 12 лютого 2021 року №112.
Рішення 46 Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VIII скликання від 11 грудня 2020 року №78.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-44).
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-402).
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-499).
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-23).
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-24).
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-25).
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-53).
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-54).
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-276).
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-288).
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-289).
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-321).
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-439).
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-543).
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-588).
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-31).
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-35).
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-295).
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-296).
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-29).
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-260).
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-337).
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-349).
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-52).
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-235).
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-363).
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-456).
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-291).
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-51).
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-394).
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-541).
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-544).
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-294).
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-43).
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-56).
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-57).
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-21).
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-280).
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-343).
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-440).
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-26).
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-433).
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-521).
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-208).
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-209).
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-374).
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-542).
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-210).
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-27).
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-284).
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пшетаковській Зінаїді Григорівні.
Рішення 98 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пшетаковській Зінаїді Григорівні.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гожій Тетяні Василівні.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гожій Тетяні Василівні.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гончарук Юлії Вікторівні.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Горецького Віталія Васильовича.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гуменюк Аллі Вікторівні.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Загороднюк Ларисі Григорівні.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Заянчуковському Віктору Адольфовичу.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іваненку Олександру Геннадійовичу.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Іванову Володимиру Григоровичу.
Рішення 108 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ізовіт Людмилі Григорівні.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ільєву Сергію Миколайовичу.
Рішення 110 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Калюку Анатолію Івановичу.
Рішення 111 Про передачу гр. Карнась Олександру Вікторовичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 112 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ковалю Дмитру Івановичу.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Голосків гр. Корчистому Андрію Васильовичу.
Рішення 114 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кругляк Людмилі Павлівні.
Рішення 115 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кузь Наталії Анатоліївні.
Рішення 116 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кшемінському Сергію Сергійовичу.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лівіцькій Ірині Юріївні.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Лубенецькій Олені Юріївні.
Рішення 119 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Маковській Мар’яні Олександрівні.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Мітіну Сергію Георгійовичу.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Молодієвській Наталії Михайлівні.
Рішення 122 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Навроцькому Миколі Михайловичу.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Неробі Анатолію Михайловичу.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Онуфрієвій Віталіні Леонідівні.
Рішення 125 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Осіпчук Галині Броніславівні.
Рішення 126 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Осіпчук Галині Броніславівні.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Осіпчуку Дмитру Миколайовичу.
Рішення 128 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Осіпчук Оксані Володимирівні.
Рішення 129 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Паращук Антоніні Володимирівні.
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пелуйко Зої Іванівні.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Подорожному Володимиру Романовичу.
Рішення 132 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Прудиусу Сергію Федоровичу.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Расевичу Василю Миколайовичу.
Рішення 134 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ратушняк Олені Петрівні.
Рішення 135 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Руденко Олександру Федоровичу.
Рішення 136 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Рутковському Юрію Йосиповичу.
Рішення 137 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сіроченко Надії Іванівні.
Рішення 138 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сіроченко Надії Іванівні.
Рішення 139 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Смернягіну Віктору Вікторовичу.
Рішення 140 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Улянівка гр. Стоцькому Станіславу Анатолійовичу.
Рішення 141 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Улянівка гр. Тетерваку Андрію Анатолійовичу.
Рішення 142 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Голосків гр. Тетерваку Денису Анатолійовичу.
Рішення 143 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність за межами населеного пункту Голосків гр. Тетерваку Денису Анатолійовичу.
Рішення 144 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ткачу Демяну Демяновичу.
Рішення 145 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Томашевському Олегу Ігоровичу.
Рішення 146 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Фаріоніку Борису Володимировичу.
Рішення 147 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Хмелюк Олександрі Сергіївні.
Рішення 148 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Хмелюку Роману Олександровичу.
Рішення 149 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Хмелюк Світлані Михайлівні.
Рішення 150 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Храбуст Назарію Ігоровичу.
Рішення 151 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шабазі Наталії Анатоліївні.
Рішення 152 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Яновському Антону Станіславовичу.
Рішення 153 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Яновському Денису Антоновичу.
Рішення 154 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Янчуку Олегу Володимировичу.
Рішення 155 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Супрунківці гр. Федик Ольги Олександрівни.
Рішення 156 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Белінській Ірині Миколаївні та гр. Лобачевському Михайлу Миколайовичу.
Рішення 157 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Сов’яку Володимиру Івановичу та гр. Зубковій Тетяні Іванівні.
Рішення 158 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Улянівка гр. Кусакіної Галини Вікторівни.
Рішення 159 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Ріпака Олександра Анатолійовича.
Рішення 160 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Слободян Марті Олегівні.
Рішення 161 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Абрикосівка гр. Тарасової Євгенії Тадеушівни.
Рішення 162 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Киселівка гр. Телятицькому Сергію Леонідовичу.
Рішення 163 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Бабчук Таїсії Леонідівни.
Рішення 164 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Закордонця Миколи Вікторовича.
Рішення 165 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Абрикосівка гр. Орлянського Володимира Вікторовича.
Рішення 166 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 167 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 168 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 169 Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 170 Про реєстрацію земельної ділянки комунальної власності після поділу.
Рішення 171 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності.
Рішення 172 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладу освіти в селі Голосків.
Рішення 173 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Роїк Людмилі Василівні.
Рішення 174 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Церклевичу Миколі Миколайовичу.
Рішення 175 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роїк Людмилі Василівні.
Рішення 176 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр.  Церклевичу Миколі Миколайовичу.
Рішення 177 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ізовіт Людмилі Григорівні.
Рішення 178 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Афіцькій Риммі Миколаївні.
Рішення 179 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Бабій Євгені Олексіївні.
Рішення 180 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Березовському Олександру Миколайовичу.
Рішення 181 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Біхнюк Оксані Валентинівні.
Рішення 182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Блажко Петру Васильовичу.
Рішення 183 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Бойко Ользі Володимирівні.
Рішення 184 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Босому Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 185 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Брик Геннадію Павловичу.
Рішення 186 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Гаврилишину Ярославу Валерійовичу.
Рішення 187 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гаджук Анастасії Аліківні.
Рішення 188 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Грушко Тетяні Валеріївні.
Рішення 189 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Гужальському Богдану Миколайовичу.
Рішення 190 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Гужальському Миколі Станіславовичу.
Рішення 191 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Данчук Антоніні Леонідівні.
Рішення 192 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Драчовій Людмилі Анатоліївні.
Рішення 193 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Заводному Ігорю Петровичу.
Рішення 194 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Зацерковній Ользі Михайлівні.
Рішення 195 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Ільніцькій Іві Леонідівні.
Рішення 196 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Калинюку Івану Миколайовичу.
Рішення 197 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Кирилюку Аркадію Миколайовичу.
Рішення 198 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Козловській Ользі Вікторівні.
Рішення 199 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кореневич Тетяні Миколаївні.
Рішення 200 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Косінському Павлу Ігоровичу.
Рішення 201 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Костецькій Аліні Олегівні.
Рішення 202 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Костецькій Тетяні Олегівні.
Рішення 203 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Костецькому Юрію Олеговичу.
Рішення 204 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лашевич Валентині Йосипівні.
Рішення 205 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Левчук Олені Анатоліївні.
Рішення 206 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Литвинюк Юлії Володимирівні.
Рішення 207 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Луцик Христині Іванівні.
Рішення 208 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Магас Тетяні Борисівні.
Рішення 209 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Магас Тетяні Борисівні.
Рішення 210 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазуру Анатолію Васильовичу.
Рішення 211 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазуру Євгену Анатолійовичу.
Рішення 212 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Матвійчуку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 213 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Маціборі Світлані Геннадіївні.
Рішення 214 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Михайловій Галині Іванівні.
Рішення 215 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мойсеєву Іллі Миколайовичу.
Рішення 216 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мойсеєву Миколі Вікторовичу.
Рішення 217 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Надольському Станіславу Станіславовичу.
Рішення 218 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Несват Сергію Вадимовичу.
Рішення 219 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Осіпчуку Андрію Миколайовичу.
Рішення 220 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Охоті Валентині Іванівні.
Рішення 221 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пасічник Мар’яні Анатоліївні.
Рішення 222 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Пасічник Нелі Михайлівні.
Рішення 223 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Пасічнику Володимиру Вікторовичу.
Рішення 224 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Пилюйко Андрію Леонідовичу.
Рішення 225 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Попіль Людмилі Миколаївні.
Рішення 226 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Присяжнюку Богдану Володимировичу.
Рішення 227 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Пюревич Євгенії Володимирівні.
Рішення 228 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роїк Діані Миколаївні.
Рішення 229 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Рошкову Леоніду Володимировичу.
Рішення 230 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сапоговській Неонілі Володимирівні.
Рішення 231 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сапоговському Віталію Анатолійовичу.
Рішення 232 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Сіньковій Валентині Миколаївні.
Рішення 233 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Сіньковій Яні Миколаївні.
Рішення 234 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюк Людмилі Іванівні.
Рішення 235 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Холодюку Віктору Петровичу.
Рішення 236 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Циганівському Олегу Івановичу.
Рішення 237 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Чиж Ірині Миколаївні.
Рішення 238 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Юхимчуку Володимиру Володимировичу.
Рішення 239 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Якименко Олександру Анатолійовичу.
Рішення 240 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТзОВ «Поділля-Євротрансбуд».
Рішення 241 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТзОВ «Поділля-Євротрансбуд».
Рішення 242 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера.
Рішення 243 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Пузирьову Володимиру Сергійовичу.
Рішення 244 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Яцюк Нілі Володимирівні.
Рішення 245 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сьомко Людмилі Михайлівні.
Рішення 246 Про внесення змін до рішення першої сесії Гуменецької сільської ради VІІI скликання від 25.11.2020 року №9 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VIIІ скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення 247 Про надання відпустки сільському голові.
Рішення 248 Про надання матеріальної допомоги ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.
Рішення 249 Про надання матеріальної допомоги інвалідам війни, учасникам бойових дій та сім’ям загиблих до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Рішення 250 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 251 Про закриття Дубинського сільського клубу з подальшим вилученням його з базової мережі закладів культури Гуменецької сільської ради.
Рішення 252 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 253 Про надання матеріальної допомоги.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано