A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ДІЯЛЬНІСТЬ ДПІ: Завершується компанія декларування доходів, отриманих фізичними особами протягом 2020 року

Дата: 29.04.2021 13:22
Кількість переглядів: 799

На базі Слобідсько-Кульчиївецької територіальної громади за участю представників інших територіальних громад Кам’янець-Подільського району, відбулася робоча нарада з питань пов’язаних із завершенням деклараційної компанії доходів громадян отриманих в 2020 році. Серед запрошених учасників - громадяни, що одноосібно обробляють земельні ділянки. У нараді взяв участь начальник Кам’янець-Подільської ДПІ Ігор Бєлко.

В ході наради наголошено, що декларація про майновий стан і доходи за 2020 рік подається до 01 травня 2021 року (останній день подання - 30.04.2021). Подати Декларацію необхідно і одноосібникам, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції (п.п. 165.1.24 п. 165.1 ст. 165 ПКУ).

Доходи від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках площею понад 2 гектари, та доходи від надання власних земельних ділянок в оренду іншій фізичній особі, підлягають оподаткуванню ПДФО за ставкою 18% та військовим збором за ставкою 1,5%.

Також звернуто увагу, що кожен з одноосібників має можливість подати декларацію через Електронний кабінет. Вхід до Електронного кабінету – за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Кам’янець-Подільська ДПІ
ГУ ДПС у Хмельницькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано