Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

4 сесія VIII скликання від 12.02.2021

Дата: 17.02.2021 14:06
Кількість переглядів: 756

Перелік рішень
четвертої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 12 лютого 2021 року

Рішення 1 Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2020 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про списання майна непридатного для подальшого використання з балансу сільської ради.
Рішення 6 Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт на території Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 7 Про виконання Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку дотримання законності, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень на території Гуменецької сільської ради за 2020 рік.
Рішення 8 Про виконання Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради за 2020 рік.
Рішення 9 Про виконання Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради за 2020 рік.
Рішення 10 Про виконання Цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2016-2020 роки на території Гуменецької сільської ради.
Рішення 11 Про виконання Програми розвитку освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради за 2016-2020 роки.
Рішення 12 Про виконання комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту у Гуменецькій сільській раді на 2017-2020 роки.
Рішення 13 Про виконання сільської Програми «Питна вода населених пунктів Гуменецької сільської ради» на 2017-2020 роки.
Рішення 14 Про виконання Програми розвитку комунального підприємства «Житловодгоспресурс» за 2016-2020 роки.
Рішення 15 Про виконання Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради за 2020 рік.
Рішення 16 Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради в новій редакції.
Рішення 17 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 18 Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.
Рішення 19 Про затвердження переліку об’єктів, на яких порушники закону будуть виконувати суспільно корисні роботи, та видів таких робіт.
Рішення 20 Про затвердження переліку об’єктів, на яких порушники закону будуть виконувати громадські роботи, та видів таких робіт.
Рішення 21 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 22 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Карачун Олені Вікторівні.
Рішення 23 Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 40 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 41 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Цикова, вулиця Богдана Хмельницького, 44.
Рішення 42 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Карнась Олександру Вікторовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Летик Ігорю Михайловичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Антонюку Сергію Володимировичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Афіцькій Риммі Миколаївні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Балюку Миколі Борисовичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Баран Марії Тарасівні.
Рішення 48 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Баран Михайлині Яківні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Бзинко Віталію Миколайовичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Бзинко Ганні Василівні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Білобровій Ілоні Олександрівні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Вовчок Олександру Сергійовичу.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Гаврилишиній Лілії Іванівні.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гелеватому Михайлу Володимировичу.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Гончаруку Андрію Васильовичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончаруку Максиму Ярославовичу.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Данілевській Мар’яні Володимирівні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Дацко Валентині Володимирівні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Дволінській Ірині Олександрівні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дибко Володимиру Миколайовичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Долінській Оксані Василівні.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Драч Валентині Станіславівні.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Єзерніцькому Володимиру Анатолійовичу.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ергешову Рустаму Султанбековичу.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ергешовій Олександрі Олегівні.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кащуку Петру Антоновичу.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кирилюк Світлані Петрівні.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Клочковій Юлії Петрівні.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Ковальчук Емілії Казимирівни.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ковтуняку Олегу Олександровичу.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ковтуняку Олександру Семеновичу.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Колосюк Антоніні Григорівні.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Колосюк Юлії Юріївні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Корчистому Володимиру Борисовичу.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кубову Віталію Юрійовичу.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кундильовському Миколі Миколайовичу.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Луцик Майї Іванівні.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Луцик Майї Іванівні.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Луцику Сергію Миколайовичу.
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Новіцькому Олександру Вікторовичу.
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Олійник Єфросинії Михайлівні.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Оляницькій Зінаїді Антонівні.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Оляницькій Зінаїді Антонівні.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пикалюк Галині Михайлівні.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Продану Віктору Юрійовичу.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пшетаковському Ігорю Олександровичу.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Роговській Людмилі Василівні.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Розум’як Тетяні Миколаївні.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Розум’яку Івану Володимировичу.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Розум’як Інні Сергіївні.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Розум’яку Олегу Миколайовичу.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Романюк Галині Михайлівні.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ружицькій Марії Юріївні.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сабадаш Віктору Євгеновичу.
Рішення 95 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Сафонову Івану Івановичу.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Скавронській Аліні Володимирівні.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Скавронському Олексію Володимировичу.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Сливі Віктору Вікторовичу.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Слободяну Валентину Володимировичу.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Стрельбіцькій Наталії Дмитрівні.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Стрельбіцькому Віталію Володимировичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Томін Світлані Володимирівні.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чернишовій Аліні Вікторівні.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Чистяк Євгені Володимирівні.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Чоп’як Олені Іванівні.
Рішення 106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Чорнявій Аллі Антонівні.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Шавардак Ярославу Васильовичу.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Яловику Анатолію Григоровичу.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Яловик Вікторії Миколаївні.
Рішення 110 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яремі Володимиру Володимировичу.
Рішення 111 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Петльованій Оксані Станіславівні.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 114 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 115 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Лубенецької Олени Юріївни.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Улянівка гр. Стоцького Станіслава Анатолійовича.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Храбуст Назарія Ігоровича.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Яновського Антона Станіславовича.
Рішення 119 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Яновського Дениса Антоновича.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в межах села Великозалісся гр. Ковалю Дмитру Івановичу.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в селищі Сахкамінь гр. Козуленка Миколи Леонідовича.
Рішення 122 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Корчистого Андрія Васильовича.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Смернягіна Віктора Вікторовича.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Тетервака Андрія Анатолійовича.
Рішення 125 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Тетервака Дениса Анатолійовича.
Рішення 126 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Тетервака Дениса Анатолійовича.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Супрунківці гр. Баблинюка Миколи Григоровича.
Рішення 128 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 129 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 130 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 131 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 132 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Ужицькій Юлії Тадеушівні.
Рішення 134 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бабійчук Галині Володимирівні.
Рішення 135 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бабійчук Галині Володимирівні.
Рішення 136 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднару Михайлу Олексійовичу.
Рішення 137 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Геруку Сергію Олексійовичу.
Рішення 138 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Грицюк Надії Дмитрівні.
Рішення 139 Про передачу гр. Григорчук Ларисі Василівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 140 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Дрозда Анатолію Антоновичу.
Рішення 141 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Задорожному Вадиму Сергійовичу.
Рішення 142 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Задорожному Вадиму Сергійовичу.
Рішення 143 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Карачун Олені Вікторівні.
Рішення 144 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Костюку Максиму Ігоровичу.
Рішення 145 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Крушельницькій Надії Іванівні.
Рішення 146 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Курбанову Курбаналі Магамедовичу.
Рішення 147 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Левицькому Василю Васильовичу.
Рішення 148 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ліщук Ларисі Миколаївні.
Рішення 149 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ліщук Ларисі Миколаївні.
Рішення 150 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазур Вірі Миколаївні.
Рішення 151 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Меленчук Ірині Миколаївні.
Рішення 152 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Микитюку Василю Ярославовичу.
Рішення 153 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пузирьовій Галині Михайлівні.
Рішення 154 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пурдес Ілоні Вікторівні.
Рішення 155 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Рожкову Петру Миколайовичу.
Рішення 156 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Рожковій Анастасії Олександрівні.
Рішення 157 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Рожковій Оксані Миколаївні.
Рішення 158 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сафонову Івану Івановичу.
Рішення 159 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Серветнику Олександру Васильовичу.
Рішення 160 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Снігур Станіславі Василівні.
Рішення 161 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Соловодовій Інні Василівні.
Рішення 162 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Соловодовій Інні Василівні.
Рішення 163 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стефанюку Миколі Леонідовичу.
Рішення 164 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Твердохліб Володимиру Володимировичу.
Рішення 165 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ткачовій Лілії Миколаївні.
Рішення 166 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ткачуку Назарію Миколайовичу.
Рішення 167 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Фльорис Лесі Миколаївні.
Рішення 168 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Харковій Олені Борисівні.
Рішення 169 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шабаранській Тетяні Володимирівні.
Рішення 170 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шелест Ользі Валентинівні.
Рішення 171 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шупарському Олександру Анатолійовичу.
Рішення 172 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Мітіна Сергія Георгійовича.
Рішення 173 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Подорожного Володимира Романовича.
Рішення 174 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Руденка Олександра Федоровича.
Рішення 175 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Максименко Ірині Миколаївні.
Рішення 176 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2020 року.
Рішення 177 Про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій в Афганістані.
Рішення 178 Про надання матеріальної допомоги жінкам: вдовам ВВв, учасникам бойових дій, інвалідам, матерям-героїням, працівникам-ветеранам сільської ради та орденоносцям.
Рішення 179 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 180 Про затвердження Свідера Віталія Євгеновича на посаду заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Рішення 181 Про дострокове припинення повноважень депутата Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 182 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Рішення 183 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 184 Про внесення змін до рішення першої сесії Гуменецької сільської ради VІІI скликання від 25.11.2020 року №9 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VIIІ скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення 185 Про передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано