A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

Дата: 26.03.2020 11:32
Кількість переглядів: 592

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення регуляторного акту Проекту рішення сесії Гуменецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік»

Опубліковано 26 березня 2020 року

Відповідно Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Гуменецької сільської ради оприлюднює регуляторний акт – проект рішення Гуменецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік».

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

Проект даного рішення розроблено відповідно до вимог Податкового кодексу України, Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Поштова та електронна адреса розробника проекту: 32325, с. Гуменці, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області, вул. Першотравнева, 69 тел./факс (03849) 7-59-10, e-mail: gumentskarada@ukr.net

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено в мережі Internet на офіційному сайті Гуменецької сільської ради gumenеtska-gromada.gov.ua

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на адресу: 32325, с. Гуменці, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області, вул. Першотравнева, 69 тел./факс (03849) 7-59-10, e?mail: gumentskarada@ukr.net

 

Сільський голова                                                        І. АБДУЛКАДИРОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано