A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

60 сесія VII скликання від 27 серпня 2020 року

Дата: 01.09.2020 10:43
Кількість переглядів: 545

Перелік рішень
шістдесятої сесії сільської ради VІІ скликання
від 27 серпня 2020 року 

Рішення 1 Звіт про виконання сільського бюджету за перше півріччя 2020 року.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 3 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про виплату одноразової адресної допомоги дітям сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18 – річного віку.
Рішення 5 Про надання відпустки сільському голові.
Рішення 6 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 7 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 9 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 10 Про передачу в оренду будівлі колишнього фельдшерсько-акушерського пункту.
Рішення 11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 12 Про внесення змін до договорів оренди гідроспоруд.
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва та надання її у власність в селі Гуменці гр. Коваль Світлані Борисівні.
Рішення 14 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 15 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Басарабі Ніні Сергіївні.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Боднару Михайлу Васильовичу.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вересюк Майї Миколаївні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончару Юрію Петровичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончаруку Василю Олександровичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончарук Ользі Олександрівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончарук Юлії Вікторівні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гук Ользі Вікторівні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гуменюк Аллі Вікторівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дідик Ганні Іванівні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Загороднюк Ларисі Григорівні.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Закордонцю Руслану Анатолійовичу.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Заянчуковському Віктору Адольфовичу.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Іваненку Олександру Геннадійовичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ільєву Роману Івановичу.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ільєву Сергію Миколайовичу.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ільєвій Тетяні Олександрівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ірза Сніжані Андріївні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Ціс Олексію Вячеславовичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Керничній Тетяні Василівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коліснику Олександру Олександровичу.
Рішення 37 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Корчистій Наталії Антонівні.
Рішення 38 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Корчистому Вадиму Васильовичу.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Костецькому Олегу Олеговичу.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кривизюк Руслані Миколаївні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузь Марії Іванівні.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузь Наталії Анатоліївні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кучеру Віталію Леонідовичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кушнірук Емілії Володимирівні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Левицькому Василю Васильовичу.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лівіцькій Ірині Юріївні.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лісовській Аллі Віталіївні.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лукащук Оксані Миколаївні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазур Вірі Миколаївні.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазур Людмилі Вікторівні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Маковській Мар’яні Олександрівні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Маковському Владиславу Юрійовичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення.
Рішення 55 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Миронюку Миколі Леонтійовичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Неробі Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Неробі Анатолію Михайловичу.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Неробі Ігорю Антоновичу.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Неробі Миколі Петровичу.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Неробі Олександру Петровичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Онуфрієвій Віталіні Леонідівні.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пасічнику Олександру Петровичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пишнюк Ганні Миколаївні.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Поліщуку Володимиру Степановичу.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Расевичу Василю Миколайовичу.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рожкову Петру Миколайовичу.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рожковій Анастасії Олександрівні.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рожковій Оксані Миколаївні.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рутковському Юрію Йосиповичу.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Серветнику Олександру Васильовичу.
Рішення 71 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Сіньковському Василю Іллічу.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Слободяну Олександру Анатолійовичу.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сокало Надії Антонівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сакало Оксані Олександрівні.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Сосулі Тетяні Олександрівні.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стасюк Анні Ігорівні.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стефанюку Віталію Вікторовичу.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стецюку Роману Васильовичу.
Рішення 79 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Тетерваку Андрію Анатолійовичу.
Рішення 80 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Тетерваку Денису Анатолійовичу.
Рішення 81 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення індивідуального садівництва гр. Тетерваку Денису Анатолійовичу.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тихоходу Богдану Васильовичу.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ткачу Демяну Демяновичу.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Томашевському Олегу Ігоровичу.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фаріоніку Борису Володимировичу.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюк Людмилі Петрівні.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюку Максиму Васильовичу.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюк Світлані Михайлівні.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюк Людмилі Іванівні.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюку Роману Олександровичу.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Циганюку Богдану Володимировичу.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Циганюк Наталії Миколаївні.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шабазі Наталії Анатоліївні.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Наталії Федорівні.
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шелест Ользі Валентинівні.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шиманській Надії Олександрівні.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бамбуляку Валерію Юхимовичу.
Рішення 98 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Білій Аллі Миколаївні.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бузюк Клавдії Борисівні.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Вапничному Ярославу Валентиновичу.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка гр. Вищун Марині Олегівні.
Рішення 102 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дем’яновій Лесі Аркадіївні.
Рішення 103 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Джубабі Неонілі Михайлівні.
Рішення 104 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Жовтонозі Валентині Михайлівні.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ісламову Олегу Руфкатовичу.
Рішення 106 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Козак Нілі Володимирівні.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Козярецькій Олені Василівні.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Корбі Василю Омеляновичу.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Пудлівці гр. Корчистому Олегу Васильовичу.
Рішення 110 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кушнір Броніславі Володимирівні.
Рішення 111 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Левицькій Любові Омельянівні.
Рішення 112 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Мандзюку Олександру Йосиповичу.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мариніній Олені Олександрівні.
Рішення 114 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Медвецькій Ользі Вікторівні.
Рішення 115 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мельник Марії Миколаївні.
Рішення 116 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Навроцькому Валентину Євгеновичу.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Настік Катерині Йосипівні.
Рішення 118 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Натолочному Володимиру Васильовичу.
Рішення 119 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Недокус Тетяні Миколаївні.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Окарській Анні Олегівні.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Перешиваному Миколі Григоровичу.
Рішення 122 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Перешиваному Миколі Григоровичу.
Рішення 123 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Процюк Валентині Анатоліївні.
Рішення 124 Про передачу гр. Роїк Марії Василівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 125 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Свідер Валентині Василівні.
Рішення 126 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стефанюк Ларисі Олександрівні.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ходус Олені Олегівні.
Рішення 128 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чорній Людмилі Євгенівні.
Рішення 129 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шавардак Олені Анатоліївні.
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шапковій Любі Миколаївні.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Белеги Миколи Володимировича.
Рішення 132 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Гайдей Альони Михайлівни.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі.
Рішення 134 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Лободи Дмитра Анатолійовича.
Рішення 135 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Пазюк Іванни Василівни.
Рішення 136 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Палійчука Миколи Станіславовича.
Рішення 137 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Любіменко Андрія Ігоровича.
Рішення 138 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Шевцова Костянтина Олександровича.
Рішення 139 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бокуліча Анатолія Анатолійовича.
Рішення 140 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Височанського Олександра Івановича.
Рішення 141 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сосновської Ірини Леонідівни.
Рішення 142 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сосновського Володимира Леонідовича.
Рішення 143 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 144 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 145 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 146 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 147 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Грушовому Андрію Михайловичу та гр. Клівіцькій Наталії Василівні.
Рішення 148 Звіт про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2020 року.
Рішення 149 Про надання матеріальної допомоги. 
Рішення 150 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VII скликання до Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.
Рішення 151 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 152 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дарчук Оксані Олександрівні.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано