A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Заключне сесійне засідання Гуменецької сільської ради VII скликання

Дата: 16.10.2020 16:40
Кількість переглядів: 509

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Гуменецької сільської ради VII скликання, розпорядження №92-р від 09 жовтня 2020 року «Про скликання 62 (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання», сьогодні 16 жовтня 2020 року відбулося заключне сесійне засідання Гуменецької сільської ради VII скликання, у якому прийняли участь усі 25 депутатів, старости Гуменецької сільської ради, начальники управлінь та структурних підрозділів сільської ради.

На порядку денному було 177 питань, основними з яких були земельні питання, зміни до сільського бюджету на 2020 рік, затвердження детального плану території частини села Гуменці та інші.

При затвердженні порядку денного депутатами було знято з розгляду питання «Про продаж земельної ділянки в селі Думанів» як таке, що потребує додаткового вивчення та опрацювання.

По закінченні пленарного засідання, зі словами вдячності до депутатів Гуменецької сільської ради VII скликання звернулася сільський голова Інна Григорівна Абдулкадирова, яка на даний час перебуває у відпустці, подякувала усім за злагоджену виважену роботу, в результаті якої зроблено чимало задля розвитку наших населених пунктів та кращого життя жителів нашої громади, адже коли спільні інтереси та плани перетворюються у активні командні дії, варто чекати на їх успішну реалізацію, втілення проектів, що покликані розвивати суспільне життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано