A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Звітують керівники навчальних закладів громади

Дата: 15.06.2016 12:31
Кількість переглядів: 863

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 №55  «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», 

керуючись Примірним положенням про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 № 178, згідно наказу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради від 18.05.2016  № 134-но „Про організацію звітування  керівників навчальних закладів громади  у 2016 році” та з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного та громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в навчальних закладах громади  з 14.06.2016 по 17.06.2016 проходять   звітування керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів громади  про виконану роботу за рік на загальних зборах (конференції).

У звітування беруть участь голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова І. Г., заступник голови Гуменецької сільської ради Говоровський В. В., секретар Гуменецької сільської ради Слободян Л. М., старости сіл та працівники відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

Фото без опису

садочок с. Великозалісся

Фото без опису

школа с. Великозалісся

Фото без опису

садочок с. Гуменці

Фото без опису

школа с. Думанів

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано