A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

59 (позачергова) сесія VII скликання від 22 липня 2020 року

Дата: 27.07.2020 13:48
Кількість переглядів: 516

Перелік рішень
п’ятдесят дев’ятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 22 липня 2020 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 2 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 3 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 4 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 5 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 6 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 7 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 8 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 9 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Добровольській Нілі Віталіївні.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Заводовському Віктору Анатолійовичу.
Рішення 12 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Калинюк Інні Віталіївні.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крижановській Аллі Валеріївні.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крижанівській Ользі Володимирівні.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Снігур Станіславі Василівні.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сніцару Василю Миколайовичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сніцар Надії Василівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Собченко Марії Михайлівні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Старічок Сергію Анатолійовичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Стефанюку Миколі Леонідовичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Усатюк Ганні Іванівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Федоренко Валентині Михайлівні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хапко Галині Іванівні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юр’єву Анатолію Петровичу.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Зверянському Борису Анатолійовичу.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гордєєву Віктору Петровичу.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Дмитрецькій Людмилі Миколаївні.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дмитрецькій Людмилі Миколаївні.
Рішення 29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ісламову Олегу Руфкатовичу.
Рішення 30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Любинській Інні Борисівні.
Рішення 31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Макогону Олександру Володимировичу.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мінькевич Людмилі Пилипівні.
Рішення 33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мінькевич Людмилі Пилипівні.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Слободян Валентині Володимирівні.
Рішення 35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Слободян Олені Михайлівні.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Швецю Віктору Михайловичу.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Корчистого Олега Васильовича.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Лисої Катерини Олександрівни.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Маньковської Людмили Анатоліївни.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Маньковського Тараса Тарасовича.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Нагнибіди Володимира Володимировича.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Семенюка Анатолія Анатолійовича.
Рішення 43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 44 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 45 Про погодження надання земельної ділянки гр. Печенюку Володимиру Васильовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано