A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

58 сесія VII скликання від 30 червня 2020 року

Дата: 20.07.2020 11:23
Кількість переглядів: 681

Перелік рішень
п’ятдесят восьмої сесії сільської ради VІІ скликання
від 30 червня 2020 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 2 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 3 Про намір передачі в оренду будівлі колишнього фельдшерсько-акушерського пункту.
Рішення 4 Про надання земельних ділянок в оренду.
Рішення 5 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 6 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 7 Про надання дозволу на списання майна.
Рішення 8 Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік.
Рішення 9 Про встановлення ставок земельного податку на 2021 рік.
Рішення 10 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ-10кВ Л-26).
Рішення 12 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП-1н).
Рішення 13 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Каляпіній Людмилі Антонівні.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва в селі Гуменці.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Бокулічу Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бригадир Євгені Петрівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Височанському Олександру Івановичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Возному Володимиру Станіславовичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Возному Володимиру Станіславовичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Жмурко Олесі Миколаївні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Іогансен Вірі Григорівні.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Козловській Оксані Валеріївні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кореневич Тетяні Миколаївні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Сагановському Євгенію Валентиновичу.
Рішення 27 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Григорчук Ларисі Василівні.
Рішення 28 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Грицюк Надії Дмитрівні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Ковалю Дмитру Івановичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами Думанів гр. Ацкевичу Анатолію Вацлавовичу.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами Думанів гр. Ацкевич Ользі Пилипівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бережанській Ганні Василівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Горецькому Віталію Васильовичу.
Рішення 34 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Климець Майї Олександрівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Клівіцькому Андрію Борисовичу.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Курбанову Курбаналі Магамедовичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Тернавка гр. Кушнір Валентині Василівні.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лисій Галині Петрівні.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Мельнику Віталію Васильовичу.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Тернавка гр. Прудивусу Сергію Анатолійовичу.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Тарасовій Євгені Тадеушівні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ткачовій Лілії Миколаївні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Джубаби Неоніли Михайлівни.
Рішення 45 Про погодження надання земельної ділянки гр. Іванишену Миколі Зіновійовичу площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Малозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 46 Про погодження надання земельної ділянки гр. Люлько Василю Юрійовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 47 Про погодження надання земельної ділянки гр. Козаку Тарасу Павловичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 48 Про погодження надання земельної ділянки гр. Старичок Миколі Вікторовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 49 Про погодження надання земельної ділянки гр. Топала Вадиму Анатолійовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Помазан Анастасії Олександрівни.
Рішення 51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Качуришину Миколі Алімовичу.
Рішення 52 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Корби Василя Омеляновича.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Сов’яку Андрію Ігоровичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Слободян Марті Олегівні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Намок Олегу Олеговичу.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів та надання її у власність в селі Гуменці.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Гасюку Павлу Вікторовичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Білоконь Тетяні Іванівні.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бузюк Клавдії Борисівні.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Венгер Людмилі Іванівні.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Григорук Антоніні Володимирівні.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Григорчуку Євгену Сергійовичу.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Дорожу Олександру Васильовичу.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Костинюку Івану Семеновичу.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Костинюк Сніжані Іванівні.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Костинюк Уляні Іванівні.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Кочмарук Ользі Анатоліївні.
Рішення 70 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мандзюк Надії Миколаївні.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Мотильову Володимиру Вікторовичу.
Рішення 72 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Нижник Наталії Анатоліївні.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Павліщук Вікторії Сергіївні.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Павліщуку Костянтину Олеговичу.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Петрик Галині Володимирівні.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Пилипенко Тамарі Павлівні.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Побережній Галині Андріївні.
Рішення 78 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Рибакову Миколі Михайловичу.
Рішення 79 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Рибаковій Галині Іванівні.
Рішення 80 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Романюку Леоніду Анатолійовичу.
Рішення 81 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Самборській Тетяні Володимирівні.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Слиз Пелагії Василівні.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Слободяну Василю Петровичу.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стефанишину Михайлу Івановичу.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стефанишиній Аллі Володимирівні.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Струтинській Феофілі Карлівні.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Уткіній Надії Михайлівні.
Рішення 88 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Холошенко Юлії Миколаївні.
Рішення 89 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шапковій Любі Миколаївні.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Юрчук Кларі Артемівні.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Ясінському Вадиму Едуардовичу.
Рішення 92 Про передачу гр. Вапничній Регіні Романівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 93 Про передачу гр. Гунчаку В’ячеславу Романовичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 94 Про передачу гр. Гунчаку Максиму Романовичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Зверянського Бориса Анатолійовича.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Білецького Дениса Миколайовича.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Вапничного Ярослава Валентиновича.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Окарської Анни Олегівни.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Вищун Марини Олегівни.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Демишиної Олени Анатоліївни.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кульчицької Марини Романівни.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кундильовської Іраїди Михайлівни.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Медвецької Ольги Вікторівни.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ржеп’янської Тетяни Анатоліївни.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сьомка Максима Леонтійовича.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ткача Павла Володимировича.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Яловик Сергія Володимировича.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Яловик Тетяни Костянтинівни.
Рішення 109 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 110 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 111 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 112 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 113 Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2020 року.
Рішення 114 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 115 Про виготовлення детального плану території частини села Гуменці.
Рішення 116 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 117 Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Киселівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано