A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

56 (позачергова) сесія VII скликання від 16 квітня 2020 року

Дата: 21.04.2020 13:41
Кількість переглядів: 613

Перелік рішень
п’ятдесят шостої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 16 квітня 2020 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 2 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради. 
Рішення 3 Про встановлення нульової ставки єдиного податку для платників І та ІІ груп.
Рішення 4 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 5 Про внесення змін до штатного розпису Гуменецької сільської ради сільської ради на 2020 рік.
Рішення 6 Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань організації та проведення процедур публічних закупівель фінансового відділу сільської ради.
Рішення 7 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 8 Про клопотання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
Рішення 9 Про клопотання про передачу у комунальну власність Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади в особі Гуменецької сільської ради земельної ділянки.
Рішення 10 Про клопотання про передачу у комунальну власність Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади в особі Гуменецької сільської ради земельної ділянки.
Рішення 11 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 12 Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами.
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 28 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання паливно-мастильних матеріалів.
Рішення 29 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 30 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Алексеєвій Альвіні Героїмівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Алексеєвій Альвіні Героїмівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Білій Аллі Миколаївні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарчук Катерині Петрівні.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднарчук Катерині Петрівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бузюк Клавдії Борисівні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бузюк Клавдії Борисівні.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бурляй Євгені Анатоліївні.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вальковій Ніні Григорівні.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вонсович Інні Валеріївні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гордєєву Віктору Петровичу.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Заводовському Віктору Анатолійовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козаку Василю Степановичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Козак Нілі Володимирівні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузік Броніславі Михайлівні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кузік Броніславі Михайлівні.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кушнір Броніславі Володимирівні.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Меленчук Ірині Миколаївні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Микитюку Василю Ярославовичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мудрак Галині Олексіївні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панчишену Миколі Панасовичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Панчишену Миколі Панасовичу.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Перешиваному Миколі Григоровичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Перешиваному Миколі Григоровичу.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Полінській Людмилі Францівні.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Полінській Людмилі Францівні.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Семенишеній Наталії Вікторівні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Семенишеній Наталії Вікторівні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Соловодовій Інні Василівні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Соловодовій Інні Василівні.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Столяру Василю Миколайовичу.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Столяру Василю Миколайовичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Турик Оксані Володимирівні.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюк Олександрі Сергіївні.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мандзюк Надії Миколаївні.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка гр. Балуху Миколі Миколайовичу.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Бондар Аллі Миколаївні.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Гейваху Петру Петровичу.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Драгобецькій Наталії Володимирівні.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Драчу Василю Дем’яновичу.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Драч Людмилі Петрівні.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Ковалю Максиму Івановичу.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ляховецькому Вячеславу Анатолійовичу.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Мамчуру Михайлу Леонтійовичу.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Стецюк Наталії Миколаївні.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Цимбалу Олексію Володимировичу.
Рішення 78 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Юрчук Кларі Артемівні.
Рішення 79 Про передачу гр. Кузь Олександру Кириловичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 80 Про передачу гр. Сороці Валерію Михайловичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мотильова Володимира Вікторовича.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Качур Ірини Володимирівни.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Костинюка Івана Семеновича.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Костинюк Сніжанни Іванівни.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Костинюк Уляни Іванівни.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Матущак Людмили Анатоліївни.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Павліщук Вікторії Сергіївни.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Павліщука Костянтина Олеговича.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Продана Володимира Миколайовича.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Слиз Пелагії Василівни.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сов’яка Андрія Ігоровича.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Киселівка.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бойко Євгени Петрівни.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бойка Мирослава Богдановича.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Брижатого Євгена Івановича.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Возного Володимира Олександровича.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Жогана Миколи Вячеславовича.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Нінадовського Ігоря Олександровича.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Савчук Світлани Олександрівни.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Станіславова Володимира Сергійовича.
Рішення 101 Про погодження надання земельної ділянки гр. Корчистому Віталію Вадимовичу площею 1,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Пудлівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 102 Про погодження надання земельної ділянки гр. Корчистому Вадиму Васильовичу площею 1,28 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Пудлівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 103 Про погодження надання земельної ділянки гр. Корчистій Наталії Антонівні площею 1,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Пудлівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 104 Про погодження надання земельної ділянки гр. Корчистій Настасії Володимирівні площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Пудлівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 105 Про надання матеріальної допомоги інвалідам війни, учасникам бойових дій та сім’ям загиблих до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Рішення 106 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 107 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Шаповалу Ярославу Івановичу.
Рішення 108 Про передачу з балансу Гуменецької сільської ради на баланс Місцевої пожежної команди села Гуменці паливно-мастильних матеріалів.
Рішення 109 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Соколюку Василю Миколайовичу.
Рішення 111 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано