A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

55 (позачергова) сесія VII скликання від 13 березня 2020 року

Дата: 19.03.2020 16:01
Кількість переглядів: 556

Перелік рішень
п’ятдесят п’ятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 13 березня 2020 року

Рішення 1 Про делегування Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Хмельницькій області» функцій замовника.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про затвердження переліку об’єктів, на яких порушники закону будуть виконувати громадські роботи, та видів таких робіт на 2020 рік.
Рішення 5 Звіт про виконання Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради за 2019 рік.
Рішення 6 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 7 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Бобильовій Віті В’ячеславівні.
Рішення 8 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Браніцькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бугері Дмитру Анатолійовичу.
Рішення 10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Гринжук Валентині Павлівні.
Рішення 11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Жуковець Володимиру Олександровичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Козуляк Сергія Васильовича.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Котик Наталії Василівні.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кошеватій Алевтині Борисівні.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Масовець Сніжані Петрівні.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Навроцькій Діані Василівні.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Малозалісся гр. Подшиваловій Тетяні Володимирівні.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Столяр Наталії Володимирівні.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Топалій Дарині Анатоліївні.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хмелюк Олександрі Сергіївні.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Чорнокозинецькому Василю Миколайовичу.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Шацило Надії Валеріївні.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Шумляковському Віталію Олександровичу.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Щавінській Світлані Миколаївні.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі гр. Дарманській Інні Вікторівні.
Рішення 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Алєксєєнко Наталії Миколаївни.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Григорук Антоніни Володимирівни.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Данилишеної Зіновії Володимирівни.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Жмурка Василя Григоровича.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Коваля Максима Івановича.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Курилової Лідії Миколаївни.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мельник Катерини Михайлівни.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Пилипенко Тамари Павлівни.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Рибіцької Валентини Василівни.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Степаненка Миколи Антоновича.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Хапко Емілії Петрівни.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Шабаги Галини Миколаївни.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ясінського Вадима Едуардовича.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Григорчука Євгена Сергійовича.
Рішення 40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Макогону Олександру Володимировичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами Гуменці гр. Пазюк Іванні Василівні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами Вербка гр. Палійчуку Миколі Станіславовичу.
Рішення 45 Про внесення змін до рішення п’ятдесят другої сесії сільської ради від 21 грудня 2019 року №2 «Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік сільському голові».
Рішення 46 Про затвердження Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2020-2022 роки.
Рішення 47 Про надання матеріальної допомоги ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.
Рішення 48 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 49 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано