A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вітання з Днем матері

Дата: 10.05.2020 12:30
Кількість переглядів: 2994

Сьогодні найособливіше свято – Міжнародний День матері. А незабаром і День сім’ї. Ці два свята, мабуть – найзворушливіші для кожного серця. Тому що для кожного з нас немає нікого ріднішого і святішого, ніж мама, сім’я, родина, рід… Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати, Ненька, чий неповторний і єдиний образ ми всі від самого народження і до смерті несемо в душі, котра завжди зрозуміє, пробачить і пожаліє, котра подарувала життя, вигодувала й виростила, оберігала від негараздів, часом навіть і не шкодуючи себе заради щастя дитини. Образ української матері, яку завжди відрізняли ще й надзвичайна щедрість душі, безприкладна віра і самопожертва, палка любов і велике терпіння.

То ж найкращі, найдорожчі, найпрекрасніші Матері Гуменецької об’єднаної територіальної громади, дозвольте цього дня від щирого серця привітати Вас зі святом!

Низенько вклонитись Вам і щиро подякувати за ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не вистачить слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

Особлива безмежна вдячність Матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним Матерям та Жінкам, які стали турботливими Неньками для дітей-сиріт. Турбота про вас має стати нашим обов’язком та справою честі.

Бажаю Вам здоровя і щастя, довгих років життя і душевного спокою, миру і добра, шани від людей і вдячності від дітей, щедрості від Бога і благословіння з Неба! Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі настанови залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, миром, достатком та радістю. Нехай сімейний вогник Ваших домівок, який підтримуєте Ви своїми лагідними серцями і дбайливими руками, зігріває Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повертається до Вас сторицей.

Нехай сьогодні кожна Мати дочекається додому сина, нехай сьогодні кожна донька скаже своїй Мамі, що вона її дуже любить і безмежно вдячна їй за можливість жити…

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

З глибокою повагою та вдячністю,
голова Гуменецької сільської ради Інна Абдулкадирова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано