A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

54 (позачергова) сесія VII скликання від 21 лютого 2020 року

Дата: 26.02.2020 13:14
Кількість переглядів: 664

Перелік рішень
п’ятдесят четвертої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 21 лютого 2020 року

Рішення 1 Про затвердження звіту «Про виконання сільського бюджету за 2019 рік».
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 3 Про затвердження Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді на 2020 рік.
Рішення 4 Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 5 Звіт про виконання Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради за 2019 рік.
Рішення 6 Звіт про виконання Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради за 2019 рік.
Рішення 7 Про виконання Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку дотримання законності, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень на території Гуменецької сільської ради за 2019 рік.
Рішення 8 Звіт про виконання Програми «Шкільний автобус» за 2016-2019 роки.
Рішення 9 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 10 Про надання земельних ділянок в оренду.
Рішення 11 Про надання згоди на прийняття у комунальну власність майна.
Рішення 12 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 13 Про надання земельної ділянки в постійне користування.
Рішення 14 Про надання земельної ділянки в постійне користування.
Рішення 15 Про надання земельної ділянки в постійне користування.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Білоконь Василю Миколайовичу.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Білоконь Тетяні Іванівні.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Боль Андрію Володимировичу.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Ботярко Любов Олександрівні.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся друге гр. Буга Денису Вікторовичу.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Дармороз Наталії Петрівні.
Рішення 24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дембіцькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Дзьомбас Віталію Олександровичу.
Рішення 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Жмурку Вадиму Васильовичу.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Заморській Олександрі Михайлівні.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Іванову Віктору Олександровичу.
Рішення 30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Каніда Лесі Анатоліївні.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Костецькій Вікторії Валентинівні.
Рішення 32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Костовській Оксані Миколаївні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Коцуняку Олександру Михайловичу.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Крижановській Людмилі Михайлівні.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Левицькому Леоніду Івановичу.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Лісняку Олександру Віталійовичу.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ляховецькій Яні В’ячеславівні.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Побережній Галині Андріївні.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Прокопчуку Володимиру Васильовичу.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Свириді Галині Володимирівні.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Смолінському Павлу Володимировичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Фаріон Юрію Петровичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Федоренку Михайлу Васильовичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Харченко Юлії Миколаївні.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Шабазі Аліні Василівні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Белега Миколі Володимировичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ганголі Олегу Омеляновичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Гайдей Альоні Михайлівні.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Годованцю Вадиму Вікторовичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Данилюк Анастасії Романівні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Демишиній Олені Анатоліївні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Костинюку Івану Семеновичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Костинюк Сніжанні Іванівні.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Костинюк Уляні Іванівні.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кульчицькій Марині Романівні.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кундильовській Іраїді Михайлівні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Матковському Анатолію Борисовичу.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Павліщук Вікторії Сергіївні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Павліщуку Костянтину Олеговичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами Думанів.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами Думанів.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Слиз Пелагії Василівні.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Яловик Сергію Володимировичу.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Яловик Тетяні Костянтинівні.
Рішення 67 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бригадир Євгені Петрівні.
Рішення 68 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бригадир Євгені Петрівні.
Рішення 69 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вапничній Регіні Романівні.
Рішення 70 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Гунчаку В’ячеславу Романовичу.
Рішення 71 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Гунчаку Максиму Романовичу.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бобильовій Віті В’ячеславівні.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бугери Дмитра Анатолійовича.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Івановій Валентині Михайлівні.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Корчинському Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сорокіній Наталії Миколаївні.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Уткіній Надії Михайлівні.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Балух Миколи Миколайовича.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бранюка Руслана Олександровича.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Зверянського Бориса Анатолійовича.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ільєва Миколи Миколайовича.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ільєва Олександра Сергійовича.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Смолінській Людмилі Володимирівні.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ткача Павла Володимировича.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Нігин.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бондар Алли Миколаївни.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Гейваха Петра Петровича.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Жуковець Володимира Олександровича.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Масовець Сніжани Петрівни.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Подшивалової Тетяни Володимирівни.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сов’яка Олександра Володимировича.
Рішення 92 Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради VІI скликання від 10.11.2015 р. №8 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VII скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення 93 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2019 року.
Рішення 94 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 95 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 96 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VII скликання до Хмельницької обласної державної адміністрації.
Рішення 97 Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань організації та проведення процедур публічних закупівель Гуменецької сільської ради
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано