Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

53 (позачергова) сесія VII скликання від 03 лютого 2020 року

Дата: 05.02.2020 10:46
Кількість переглядів: 591

Перелік рішень
п’ятдесят третьої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 03 лютого 2020 року

Рішення 1 Про припинення повноважень депутата Гуменецької сільської ради.
Рішення 2 Про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій в Афганістані.
Рішення 3 Про надання матеріальної допомоги жінкам: вдовам ВВв, учасникам бойових дій, інвалідам, матерям-героїням, працівникам-ветеранам сільської ради та орденоносцям.
Рішення 4 Про надання частини щорічної основної відпустки сільському голові.
Рішення 5 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 7 Про внесення змін в рішення п’ятдесятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 05.11.2019 року №54.
Рішення 8 Про передачу гр. Ніязову Сергію Асадовичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бабінському Анатолію Антоновичу.
Рішення 10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Білецькому Денису Миколайовичу.
Рішення 11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бойку Андрію Михайловичу.
Рішення 12 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Валяровському Володимиру Олександровичу.
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Волошиній Тетяні Василівні.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Грищук Юлії Василівні.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Громотюку Леоніду Володимировичу.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Драгобецькій Галині Вікторівні.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Завацькому Ігорю Михайловичу.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Заворотному Петру Степановичу.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Іваніцькій Ірині Валеріївні.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Каландюку Олегу Вікторовичу.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Калинюку Юрію Миколайовичу.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Костовському Дмитру Руслановичу.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коцюбанському Анатолію Олександровичу.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Коцюбинському Іллі Дем’яновичу.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Кулешову Данилу Валерійовичу.
Рішення 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Кулішовій Тетяні Георгіївні.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Лубко Денису Анатолійовичу.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Лярго Юрію Михайловичу.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Мамчур Анні В’ячеславівні.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Мамчур Галині Василівні.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Неделяєву Миколі Миколайовичу.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Неделяєвій Світлані Миколаївні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Обачуку Василю Васильовичу.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Орлову Юрію Васильовичу.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Петруньковій Оксані Іванівні.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Пономарьову Олександру Володимировичу.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Роговській Валентині Іванівні.
Рішення 38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Роговській Валентині Іванівні.
Рішення 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Роєцькому Петру Петровичу.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Романюк Галині Леонідівні.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Савернюк Дарії Олегівні.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Свідерському Павлу Володимировичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сікорі Івану Володимировичу.
Рішення 44 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сікорі Івану Володимировичу.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Степанову Володимиру Миколайовичу.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Степановій Лесі Алімівні.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Стечишину Володимиру Васильовичу.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Телиці Валентині Антонівні.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Телиці Віталію Олександровичу.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Тхожевському Денису Аркадійовичу.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ферук Наталії Василівні.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Чорному Анатолію Михайловичу.
Рішення 53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чорному Віктору Михайловичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Шабазі Людмилі Василівні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Яківчук Наталії Володимирівні.
Рішення 56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яківчук Наталії Володимирівні.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бетлінської Ніни Петрівни.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Буга Дениса Вікторовича.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Гринжук Валентини Павлівни.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Дорожа Олександра Васильовича.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Драгобецької Наталії Володимирівни.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Драгобецької Ніни Степанівни.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Драча Василя Дем’яновича.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Драч Людмили Петрівни.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Іванова Володимира Григоровича.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Калістинського Миколи Євгеновича.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Костецької Вікторії Валентинівни.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кочмарука Анатолія Володимировича.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кочмарук Ольги Анатоліївни.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ляховецького В’ячеслава Анатолійовича.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мамчура Михайла Леонтійовича.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мельник Світлани Іванівни.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Петрик Галини Володимирівни.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Рудяк Раїси Олександрівни.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Стецюка Миколи Миколайовича.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Стецюк Наталії Миколаївни.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Столяр Наталії Володимирівни.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Топалій Дарини Анатоліївни.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Харченко Юлії Миколаївни.
Рішення 80 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 81 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Коліснику Миколі Олександровичу.
Рішення 82 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Бабчук Таїсії Леонідівні.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Бзинко Олегу Олеговичу.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Бойко Євгені Петрівні.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Бойку Мирославу Богдановичу.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Брижатому Євгену Івановичу.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Возному Володимиру Олександровичу.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Джубабі Тарасу Валентиновичу.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Жогану Миколі Вячеславовичу.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Завадській Кларі Йосипівні.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Качур Ірині Володимирівні.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Корчистому Олегу Васильовичу.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Косінському Едуарду Ігоровичу.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Матущак Людмилі Анатоліївні.
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Моргуш Євгені Олександрівні.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Моргуш Євгені Олександрівні.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Навроцькому Валентину Євгеновичу.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Нестеруку Андрію Андрійовичу.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Нінадовському Ігорю Олександровичу.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Помазан Анастасії Олександрівні.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Продану Володимиру Миколайовичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Савчук Світлані Олександрівні.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Слободяну Василю Петровичу.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту гр. Станіславову Володимиру Сергійовичу.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юзвяку Володимиру Вікторовичу.
Рішення 106 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Мельнику Анатолію Євстафійовичу.
Рішення 107 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Мельнику Віктору Євстафійовичу.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Гасюку Павлу Вікторовичу.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Когут Володимиру Петровичу.
Рішення 110 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 111 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано