A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Туристична Гуменеччина – шлях до вражень

Дата: 02.03.2020 15:55
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

Відділ освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради продовжує цикл заходів, присвячених популяризації історичних та туристичних місць Гуменецької об’єднаної територіальної громади «Туристична Гуменеччина – шлях до вражень». Цього разу приймати гостей випала нагода с. Голосків, що відоме своїм панським маєтком Римських-Корсакових.

28 лютого на базі Голосківської ЗОШ I-III ступенів відбулася екскурсія, організована інспектором з питань туризму відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради Рачковською О.В. та педагогічним колективом Голосківської ЗОШ Червінським В.Л., Боратинською Г.В. та Завальською Л.С.

Під час екскурсії гості мали змогу прогулятися давнім панським парком та його алеями. Відчути ту саму атмосферу, яка панувала тут більше ста років тому. Відвідати панську садибу Римських-Корсакових та дізнатись його давню історію. Також гості завітали до історико-етнографічного музею ім. М. Годованця.

На вході до маєтку гостей зустрічав сам Микола Володимирович Римський-Корсаков та його дружина Наталя Миколаївна (у ролі Миколи Володимировича – Віталій Соколовський, у ролі дружини – Олена Рачковська), які гостинно запросили всіх гостей до свого будинку. Справжньою несподіванкою для всіх став бал, на якому Валентина Прудивус порадувала присутніх романсом, Віталій Соколовський виконав романс французькою, а діти затанцювали чудовий вальс. Також приємною несподіванкою став майстер-клас танцю полонез, який підготувала Дар’я Вознюк для гостей. А Олена Рачковська та Віталій Соколовський подарували гостям танець краков’як.

Завершився бал традиційним чаюванням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано