Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Розпочалися змагання «Краще спортивне село Гуменецької ОТГ 2020 року»

Дата: 19.02.2020 11:16
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

14 лютого у Гуменецькому сільському будинку культури собисто-командним чемпіонатом з шахів серед чоловіків та жінок розпочались комплексні змагання “Краще спортивне село Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади 2020 року”. У змаганнях взяла участь рекордна кількість команд та учасників. Це 15 чоловічих та 7 жіночих команд з сіл громади.

Загалом 41 учасник змагались за звання кращих шахістів громади.

У змаганнях серед жінок перше місце прогнозовано посіла Ольга Матковська (с. Залісся Друге), другою стала Галина Лучинська (с. Залісся Друге), третє місце у Інни Шлапакової (с. Нігин). У командному заліку чемпіонками стали шахматистки с. Залісся Другого у складі сестер Ольги Матковської та Галини Лучинської. Друге місце посіла команда с. Нігин, честь яких захищали мати та донька, Інна та Марина Шлапакові. Третє місце посіла команда с. Колубаївці у складі Анни Стасюк та Вікторії Шевчук.

У змаганнях серед чоловіків перше місце посів Віктор Соколовський (с. Вербка), другим став Олександр Остафійчук (с. Думанів), третє місце у Валерія Христофора (с. Пудлівці). У командному заліку чемпіонами стали шахматисти с. Думанів у складі Олександра Остафійчука та Анатолія Шпендюка. Друге місце посіла команда с. Вербка у складі Віктора Соколовського та Анатолія Демчука. Третє місце у шахматистів с. Залісся Другого у складі Миколи Фічковського та Анатолія Лучинського.

Призери та переможці змагань були нагородженні кубками, медалями та грамотами Гуменецької сільської ради, а також олімпійською атрибутикою відділення НОК України в Хмельницькій області.

Від імені голови Гуменецької сільської ради І.Г. Абдулкадирової хочеться подякувати усім спортсменам, які взяли участь у змаганнях, їхнім представникам та старостам.

Наступні змагання відбудуться 22 лютого у Гуменецькому сільському будинку культури. Це буде особисто-командний чемпіонат громади з тенісу настільного в рамках комплексних змагань «Краще спортивне село Гуменецької ОТГ 2020 року». Склад команди 2 чоловіки 2 жінки, одна команда від села!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано