A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

52 сесія VII скликання від 21 грудня 2019 року

Дата: 13.01.2020 09:20
Кількість переглядів: 781

Перелік рішень
п’ятдесят другої сесії сільської ради VІІ скликання
від 21 грудня 2019 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 2 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік сільському голові.
Рішення 3 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік секретарю сільської ради.
Рішення 4 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості сіл Абрикосівка, Корчівка.
Рішення 5 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості сіл Великозалісся, Малозалісся, Киселівка.
Рішення 6 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості сіл Вербка, Привороття Друге.
Рішення 7 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості сіл Голосків, Улянівка.
Рішення 8 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості села Думанів.
Рішення 9 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості сіл Залісся Друге, Дубинка.
Рішення 10 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості села Колубаївці.
Рішення 11 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості села Лисогірка.
Рішення 12 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості села Нігин.
Рішення 13 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості села Пудлівці.
Рішення 14 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості селища Сахкамінь.
Рішення 15 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості села Слобідка-Гуменецька.
Рішення 16 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2020 рік старості сіл Супрунківці, Тернавка.
Рішення 17 Про затвердження Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 18 Про затвердження Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку дотримання законності, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень на території Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 19 Про затвердження Екологічної програми охорони навколишнього природного середовища і раціонального використання природних ресурсів у Гуменецькій сільській раді на 2020-2024 роки.
Рішення 20 Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 21 Про затвердження Програми «Шкільний автобус» на 2020-2024 роки.
Рішення 22 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 23 Про Програму підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 24 Про затвердження штатного розпису Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 25 Про преміювання працівників апарату Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2020 році.
Рішення 26 Про затвердження структури комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» у новій редакції.
Рішення 27 Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2020 рік.
Рішення 28 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2020 році.
Рішення 29 Про затвердження штатного розпису комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 30 Про преміювання працівників комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2020 році.
Рішення 31 Про затвердження штатного розпису Місцевої пожежної команди села Гуменці на 2020 рік.
Рішення 32 Про преміювання працівників Місцевої пожежної команди села Гуменці до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2020 році.
Рішення 33 Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 34 Про преміювання працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2020 році.
Рішення 35 Про сільський бюджет на 2020 рік.
Рішення 36 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 37 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 38 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 39 Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 40 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 41 Про передачу автобуса марки ПАЗ 32053-07 з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 42 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 43 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 44 Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 45 Про внесення змін в рішення тридцять восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 05.10.2018 року №45.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гелеватій Наталії Миколаївні.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Гелеватої Наталії Миколаївни.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Миколаєнко Ніні Степанівні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Миколаєнку Олексію Олексійовичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Миколаєнку Олексію Олексійовичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Прус Андрію Васильовичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Стасюк Людмилі Володимирівні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами гр. Ткачу Павлу Володимировичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами гр. Шацило Надії Валеріївні.
Рішення 55 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Білоконь Василя Миколайовича.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Білоконь Тетяни Іванівни.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Боль Андрія Володимировича.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ботярко Любов Олександрівни.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Грищук Юлії Василівни.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Дармороз Наталії Петрівни.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Дзюблюка Валерія Петровича.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Драгобецької Галини Вікторівни.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Жмурка Вадима Васильовича.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Заморської Олександри Михайлівни.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Іванова Віктора Олександровича.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Коцуняка Олександра Михайловича.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Крижановської Людмили Михайлівни.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Левицького Леоніда Івановича.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Лісняка Олександра Віталійовича.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ляховецької Яни В’ячеславівни.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Обачука Василя Васильовича.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Осарчук Інни Максимівни.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Осарчук Інни Максимівни.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Побережної Галини Андріївни.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Пономарьова Олександра Володимировича.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Прокопчука Володимира Васильовича.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Романюк Галини Леонідівни.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Свириди Галини Володимирівни.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Киселівка.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Фаріон Юрія Петровича.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Федоренка Михайла Васильовича.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Цимбал Олексія Володимировича.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Чорного Анатолія Михайловича.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Шабаги Аліни Василівни.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Архіпову Артему Сергійовичу.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Безп’ятіну Миколі Олександровичу.
Рішення 88 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Безп’ятіну Миколі Олександровичу.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бельзаку Андрію Сергійовичу.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бзинко Андрію Вікторовичу.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Волошину Миколі Васильовичу.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Герцану Володимиру Вікторовичу.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Довгань Оксані Борисівні.
Рішення 94 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Довгань Оксані Борисівні.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ергарду Івану Борисовичу.
Рішення 96 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іванцову Сергію Олександровичу.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Карпенко Олені Модестівні.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Квятковській Галині Гнатівні.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Корнійчуку Роману Олександровичу.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Корчаку Олегу Олександровичу.
Рішення 101 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Корчаку Олегу Олександровичу.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Купрієнку Віктору Сергійовичу.
Рішення 103 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кучеріну Борису Петровичу.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Новоселецькій Ганні Василівні.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Продан Лілії Олександрівні.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Продану Олександру Володимировичу.
Рішення 108 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Роєцькій Нілі Петрівні.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Романюку Олександру Вікторовичу.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Свідерському Павлу Володимировичу.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге.
Рішення 112 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин.
Рішення 113 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 114 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 115 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 116 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 117 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 118 Про план роботи сільської ради на І півріччя 2020 року.
Рішення 119 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бзинко Таїсі Євгенівні.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Войтовському Ігорю Валентиновичу.
Рішення 122 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Войтовському Юрію Ігоровичу.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Габінету Володимиру Петровичу.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ладанюку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 125 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Олійнику Вільяму Михайловичу.
Рішення 126 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Очеретному Ігорю Богдановичу.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Прудивусу Віктору Анатолійовичу.
Рішення 128 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Солтицькому Василю Васильовичу.
Рішення 129 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Яворському Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Любіменко Андрія Ігоровича.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Шевцова Костянтина Олександровича.
Рішення 132 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 133 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 134 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 135 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2020 рік
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано