Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новорічні святкування

Дата: 30.12.2019 12:36
Кількість переглядів: 1567

с. Гуменці, с. Голосків (Кептинці), с. Пудлівці, с. Абрикосівка, с. Великозалісся, с. Слобідка-Гуменецька:

Фото без опису

27 грудня в Гуменецькому сільському будинку культури відбувся Новорічний бал-маскарад. Усі присутні веселилися, сміялися, жартували, грали в конкурси та ігри, не обійшлось без пісень та хороводів.

На святі були казкові герої Дід Мороз, Снігурочка та Баба-Яга, які дарували усім Новорічні подарунки та призи.

Працівники культури та директор Гуменецького СБК Тетяна Богданова від імені сільського голови Інни Григорівни Абдулкадирової привітали усіх з Новим Роком! Бажали, щоб наступний рік приніс всім як можна більше світлих і позитивних моментів! Нових звершень і небувалих висот! Нехай кожен день буде наповнений насолодою, посмішками близьких і прекрасним самопочуттям! Хочеться також побажати, щоб кожна мить була радісною і неповторною!

Фото без опису

28 грудня 2019 р. в с. Голосків (Кептинці) проведено святковий новорічний концерт. Ялинка засяяла яскравими вогнями та запросила всіх жителів села на святковий вечір, який розпочався з привітанням ведучих, старости села Є. І. Мандзюк, Діда Мороза зі Снігуронькою.

Якщо хоч половина побажань, які прозвучали того вечора здійсняться, то Голосків і всю нашу громаду чекає дуже щасливий рік.

Учасники художньої самодіяльності дарували глядачам пісні, колядки, сценки та гуморески. Всі глядачі отримали незабутнє враження та аплодували бурхливими оплесками.

Подяка нашим спонсорам за новорічні подарунки для учасників новорічного свята фермерському господарству "ЮВЕНГА" Грицюку Г. П. та " Кріскор" Корчистому А. В.

Фото без опису

В Пудлівецькому будинку культури відбувся святковий вечір "Новорічні Дива"!

Новий рік – свято по-справжньому чарівне. Кожному хочеться хоча б на одну ніч повірити в диво. Ми по-дитячому щиро загадуємо найзаповітніші бажання і віримо, що в наступному році вони обов’язково збудуться!

Хочеться додати, що протягом усього вечора люди дякували голові громади Абдулкадировій І.Г. та старості села Сторожуку А.В. за вагомий внесок в розвиток села, а в подарунок звучали гарні новорічні пісні у виконанні аматорів Пудлівецького будинку культури.

З НОВИМ РОКОМ !!!

Фото без опису

29 грудня у Абрикосівському СК відбувся новорічний концерт "Новий рік крокує гордо по землі".

У святі взяли участь школярі, юні аматори та молодь села. Для усіх присутніх було організовано різноманітні конкурси та розваги. Також староста сіл Корчівка та Абрикосівка Оксана Миколоївна Костовська привітала усіх жителів та гостей села з прийдешніми святами, а Дід Мороз із Снігуркою вручили солодкі подарунки дітям.

Рік Новий – казковий час!
Хай здивує щастям вас.
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:

Будьте добрі та здорові,
Побажаємо любові.
Світла й радості багато,
Щоб життя було, як свято!

Фото без опису

«Новий рік прийде мир і добробут принесе»

У нічний казковий час
Рік Новий прийшов до нас,
Він приніс свої вітання
І найкращі побажання -
І людині, і родині,
І матусі-Україні!

29 грудня у Великозаліському сільському будинку культури відбулась новорічна концертна програма «Новий рік прийде мир і добробут принесе».

На святі було весело. Учасники художньої самодіяльності дарували глядачам пісні, колядки, танці. Також пригощали їх чаєм та солодощами.

Головними героями свята були Дід Мороз та Снігуронька. Підготувавши новорічні вірші, діти отримали від Діда Мороза солодкі подарунки.

Фото без опису

29 грудня у Слобідці-Гуменецькій відбулося новорічне свято під назвою: «Карнавал у Снігурки».

Дякуємо артистам та усім присутнім за чудовий настрій та за казкову атмосферу.

Нехай Новий рік стане кращим, ніж попередній, а поруч з вами завжди будуть надійні друзі. Зустрічайте це свято з усмішкою, щоб воно було сповнене радісних подій і добрих емоцій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано