A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

51 (позачергова) сесія VII скликання від 05 грудня 2019 року

Дата: 16.12.2019 11:17
Кількість переглядів: 683

Перелік рішень
п’ятдесят першої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 05 грудня 2019 року 

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 2 Про надання згоди на прийняття майна до комунальної власності Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади.
Рішення 3 Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
Рішення 4 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 5 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 6 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 7 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно.
Рішення 8 Про внесення змін до рішення 37 сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 30.08.2018 року №10 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 9 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 10 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 11 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 12 Про передачу автобуса марки ПАЗ 32053-07 з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 13 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 14 Про затвердження вартості платних послуг, які надаються закладами культури та екскурсійних послуг на об’єктах Гуменецької об’єднаної територіальної громади.
Рішення 15 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 16 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ніязову Сергію Асадовичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Богач Надії Леонідівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Баблинюку Миколі Григоровичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Гаврилюк Марині Борисівні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Громотюку Леоніду Володимировичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гуцуляку Едуарду Олеговичу.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Гуцуляку Едуарду Олеговичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Довгань Альоні Анатоліївні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кудра Олені Петрівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Лисій Катерині Олександрівні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Лободі Дмитру Анатолійовичу.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Луптович Лілії Йосипівні.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для гаражного будівництва гр. Мазур Вікторії Вікторівні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Мазур Валентині Павлівні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Макогон Людмилі Анатоліївні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Медвецькій Ользі Вікторівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення індивідуального садівництва гр. Мельник Катерині Михайлівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Павлішину Анатолію Федоровичу.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Павлішину Анатолію Федоровичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Подшиваловій Тетяні Володимирівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Роєцькій Нілі Петрівні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роєцькому Петру Петровичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Семенюку Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Соколюку Василю Миколайовичу.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Соловській Олені Володимирівні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Струтинській Феофілі Карлівні.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Федькову Євгену Миколайовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хіхловській Людмилі Михайлівні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шапковій Любі Миколаївні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шапковій Любі Миколаївні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Юрчук Кларі Артемівні.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юрчук Кларі Артемівні.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бельзака Андрія Сергійовича.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Войтовського Ігоря Валентиновича.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Войтовського Юрія Ігоровича.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Габінета Володимира Петровича.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Дарманської Інни Вікторівни.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Дзьомбаса Віталія Олександровича.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ергарда Івана Борисовича.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Іваніцької Ірини Валеріївни.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Квятковської Галини Гнатівни.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кулешова Данила Валерійовича.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кулішової Тетяни Георгіївни.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Купрієнка Віктора Сергійовича.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ладанюка Олександра Анатолійовича.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мамчур Анни В’ячеславівни.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Новоселецької Ганни Василівни.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Петрунькової Оксани Іванівни.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Продан Лілії Олександрівни.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Продана Олександра Володимировича.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Прудивуса Віктора Анатолійовича.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Солтицького Василя Васильовича.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Залісся Друге.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Тхожевського Дениса Аркадійовича.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Думанів.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Яворського Анатолія Анатолійовича.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 73 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Романчук Галині Володимирівні.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Тихоходу Сергію Володимировичу.
Рішення 75 Про передачу гр. Вілюк Варварі Йосипівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 76 Про передачу гр. Каспрук Ірині Вікторівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 77 Про передачу гр. Козак Ользі Володимирівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 78 Про передачу гр. Свіньковському Станіславу Йосиповичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 79 Про передачу гр. Білоус Ніні Миколаївні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 80 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Васильковському Миколі Петровичу.
Рішення 81 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Матвійчук Людмилі Миколаївні.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Олійник Євгенії Сергіївні.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Олійнику Геннадію Олександровичу.
Рішення 84 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Осарчук Інні Максимівні.
Рішення 85 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тарасової Наталії Іванівні.
Рішення 86 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хаджинському Володимиру Дем’яновичу.
Рішення 87 Про погодження надання земельної ділянки гр. Кондрацькому Юрію Миколайовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 88 Про погодження надання земельної ділянки гр. Реві Олександру Володимировичу у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Великозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 89 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 90 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 91 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 92 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 93 Про передачу у 2020 році з сільського бюджету Гуменецької сільської ради до районного бюджету Кам’янець-Подільського району медичної субвенції та додаткової дотації з державного бюджету.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано