Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

16 днів проти насильства

Дата: 04.12.2019 09:00
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

Україна щорічно приєднується до Міжнародної правозахисної акції "16 днів проти насильства", яка триває з 25 листопада по 10 грудня. Вона має за мету привернути увагу громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

В Абрикосівському сільському клубі у рамках цієї акції працівники культури і бібліотечного пункту провели тематичний вечір “Життя без насильства”. Захід став для присутніх приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Посприяв вихованню людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.

Фото без опису

З 25 листопада по 10 грудня в Україні проходить акція «16 днів проти насильства». Дати початку та завершення акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

У клубі села Слобідка-Гуменецька працівники культури презентували присутнім відеоролик «Розірви коло насильства».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано