A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 29.11.2019 10:11
Кількість переглядів: 489

Гуменецька сільська рада повідомляє, що з 29.12.2019 р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо проектів генеральних планів с. Залісся Друге та с. Дубинка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Проекти генеральних планів розроблені на підставі рішення №63 від 02.02.2018 р. 33-ої сесії VІІ скликання Гуменецької  сільської ради.

Замовник проектів генеральних планів – Гуменецька сільська рада, розробник – ТОВ "Кайлас-К".

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Гуменецької сільської ради https://gumenetska-gromada.gov.ua та в адмінприміщенні Гуменецької сільської ради за адресою: вул. Першотравнева, 69 с. Гуменці (понеділок-четвер: з 08:00 до 17:15 год., п’ятниця: з 08:00 до 16:00 год.). За вказаною адресою протягом 30 днів з моменту виходу цього оголошення приймаються пропозиції громадськості щодо проектів генеральних планів. Телефон для довідок 7-59-10.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – Гуковський Ярослав Анатолійович.

Громадські слухання з приводу даного питання будуть проводитися 10.12.2019 р. о 10:00 год в приміщенні клубу с. Залісся Друге по вул. Кармалюка, 18.


Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

Витяг з "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555:

2. Проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації  здійснюється  під час розроблення відповідних проектів містобудівної документації із врахуванням  вимог  Закону  України  "Про  стратегічну  екологічну оцінку".

6. Оприлюднення прийнятих рішень щодо розроблення містобудівної документації   на   місцевому   рівні,   проектів містобудівної  документації  на  місцевому  рівні  є підставою для подання  пропозицій  громадськості  замовнику  у строк, визначений замовником містобудівної документації.

{Пункт  6  в  редакції  Постанови  КМ  N 45  від 23.01.2019}

6-1. Пропозиції громадськості подаються у строк, визначений для проведення процедури громадського обговорення, який не може становити менш як 30 днів з дати оприлюднення  проекту містобудівної  документації на місцевому рівні та повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації.

Пропозиції,    подані    після   встановленого   строку,   не розглядаються.

{Порядок доповнено пунктом 6-1 згідно з Постановою КМ N 45 від 23.01.2019}

Подання, розгляд та врахування пропозицій громадськості

9.  Пропозиції  (зауваження)  можуть  подаватися  в письмовій та/або  усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу  громадських  слухань. Письмові пропозиції подаються під час  громадського обговорення протягом строків, визначених пунктом 6-1 цього Порядку. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із  зазначенням  прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із  особистим  підписом.  Юридичні  особи  подають  пропозиції  із зазначенням  найменування  та  місцезнаходження  юридичної  особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

{Пункт 9 в редакції Постанови КМ N 45 від 23.01.2019}


Рішення №63 від 02.02.2018 р. 33-ої сесії VІІ скликання Гуменецької  сільської ради

Основні техніко-економічні показники села Залісся Друге і  села Дубинка

Генеральний план села Дубинка

Генеральний план села Залісся Друге



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано