Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2019 16:21
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України у 2014 році.

Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Революції Гідності 2013-2014 років, піднялись на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди Дня Гідності та Свободи в Слобідко-Гуменецькому клубі переглянули документальний фільм «Зима, що нас змінила».

Фото без опису

Свою гідність і честь, не дайте топтати
Своє прагнення жити достойно в державі
В пам'ять тих, хто загинув... Вічна їм слава!

У Абрикосівському клубі працівники культури Аліна Савенко та Людмила Крижановська разом з присутніми зібралися з нагоди відзначення Революції Гідності та Свободи. Революція Гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликані відходом політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшою протидією цьому курсу. Чим була революція для кожного з нас? Для когось прогулянкою, для когось війною. Але в першу чергу Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

Фото без опису

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробили не одна, а дві революції – наш майдан 2004 року, який був святом свободи, і революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.

21 листопада 2019 року працівниками культури с. Великозалісся було проведено годину патріотизму «Українці – нація героїв».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано