A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

50 (позачергова) сесія VII скликання від 05 листопада 2019 року

Дата: 12.11.2019 19:08
Кількість переглядів: 670

Перелік рішень
п’ятдесятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 05 листопада 2019 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 3 Про внесення змін до штатного розпису сільської ради на 2019 рік.
Рішення 4 Про надання в оренду комунального майна.
Рішення 5 Про продаж комунального майна.
Рішення 6 Про затвердження актів про списання багатоквартирних будинків з балансу.
Рішення 7 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання майна.
Рішення 8 Про надання земельних ділянок в оренду.
Рішення 9 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 10 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 11 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 12 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 13 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 14 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 15 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 16 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 17 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 18 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 19 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 20 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 21 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 22 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 23 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 24 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 25 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 26 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 27 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 28 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 29 Про внесення змін до рішення сорок п’ятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 28.05.2019 року №34.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 1-н).
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 2-н).
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 5-н).
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 6-н).
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 7-н).
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 692).
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – ПЛ 10 кВ Л-26 (77 опор).
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП – 10/0,4).
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Неделяєва Миколи Миколайовича.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Неделяєвої Світлани Миколаївни.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бабінського Анатолія Антоновича.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Заворотного Петра Степановича.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Козярецької Олени Василівни.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Олійника Геннадія Олександровича.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Олійник Євгенії Сергіївни.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Савернюк Дарії Олегівни.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Білецького Дениса Миколайовича.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 48 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Григорчук Ларисі Василівні.
Рішення 49 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Козак Ользі Володимирівні.
Рішення 50 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кузь Олександру Кириловичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Маньковській Людмилі Анатоліївні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Маньковській Людмилі Анатоліївні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Маньковському Тарасу Михайловичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Маньковському Тарасу Тарасовичу.
Рішення 55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Сікорі Юрію Володимировичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Данилюку Роману Леонтійовичу.
Рішення 57 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Данилюку Роману Леонтійовичу.
Рішення 58 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Данилюку Роману Леонтійовичу.
Рішення 59 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Данилюку Роману Леонтійовичу.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка гр. Балух Миколі Миколайовичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Бондар Аллі Миколаївні.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Буга Денису Вікторовичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Бугері Дмитру Анатолійовичу.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Григорчуку Євгену Сергійовичу.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Данилишеній Зіновії Володимирівні.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Дем’яновій Лесі Аркадіївні.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Драгобецькій Наталії Володимирівні.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Драгобецькій Ніні Степанівні.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кучеріну Борису Петровичу.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лопушанській Тетяні Миколаївні.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Магдій Марії Володимирівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Мандзюку Олександру Йосиповичу.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мариніній Олені Олександрівні.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Міхалевському Олександру Едуардовичу.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Нестеровській Аліні Анатоліївні.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Нестеровській Аліні Анатоліївні.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Пилипенко Тамарі Павлівні.
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Пономарьову Олександру Володимировичу.
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Продан Лілії Олександрівні.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Продану Олександру Володимировичу.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Ржеп’янській Тетяні Анатоліївні.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Роговській Валентині Іванівні.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Роговській Валентині Іванівні.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сороці Валентині Леонтіївні.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Стоцькому Станіславу Анатолійовичу.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Харченко Юлії Миколаївні.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Шабазі Галині Миколаївні.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва гр. Шумляковському Віталію Олександровичу.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Щадило Надії Валеріївні.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Щегельській Галині Володимирівні.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бабчуку Віктору Михайловичу.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ергешову Роману Султанбековичу.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Олинцю Рустаму Миколайовичу.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Онуфрейку Миколі Євгеновичу.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Сидьку Миколі Володимировичу.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Соколовському Віктору Анатолійовичу.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Танасковій Аллі Володимирівні.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Щербаню Володимиру Анатолійовичу.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Яковлєва Олександра Михайловича.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бойку Андрію Михайловичу.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Валяровському Володимиру Олександровичу.
Рішення 106 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гаврилюку Юрію Олександровичу.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Грицюку Григорію Петровичу.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Зелінській Лілії Миколаївні.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Каландюку Олегу Вікторовичу.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Калинюку Юрію Миколайовичу.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кирилюк Марії Петрівні.
Рішення 112 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кирилюк Марії Петрівні.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Коцюбинському Іллі Дем’яновичу.
Рішення 114 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Лубко Денису Анатолійовичу.
Рішення 115 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Свідерському Павлу Володимировичу.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Старічок Діані Василівні.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Стечишину Володимиру Васильовичу.
Рішення 118 Про передачу гр. Нижнику Василю Миколайовичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 119 Про погодження надання земельної ділянки гр. Федоренко Андрію Петровичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 120 Про погодження надання земельної ділянки гр. Ясінському Вадиму Едуардовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 121 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 122 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 123 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 124 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 125 Про прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 126 Про присвоєння назви провулку в селі Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 127  Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 128 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Грищуку Олександру Васильовичу.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано