A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято села Пудлівці (+відео)

Дата: 29.10.2019 21:17
Кількість переглядів: 2538

Фото без опису

Моє рідне село!
Моя добра мала Батьківщина!
Процвітання тобі побажаю, я знов і знов.
Хай щаслива зоря, земляки вас не покине!
Нехай з вами завжди будуть Віра! Надія! Любов!

 

Щорічно за традицією 27 жовтня мешканці села Пудлівці відзначають День села. саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село як завжди разом зустрічає гостей. свято села розпочалося з привітальних слів, які звучали з рупора на все село, та супроводжувалися Українськими піснями на все село.

Урочиста частина відбулася у приміщенні сільського будинку культури. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно, концертні програмі прийняли участь увесь актив села. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан.

Вітали старожилів і тих хто народився цього року, і тих хто став на весільний рушник. Всім учасникам та дітям які приймали участь у концертній програмі, були вручені подарунки.

Окрім концерту гості та жителі села Пудлівці могли пригоститися смачною рибною юшкою, українськими голубцями та кашею. Все свято супроводжувалося піснями та запальними танцями. Свято закінчилося а людям не хотілося розходитися по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав на свято у наше рідне село.

Хочеться вірити що проведення такого свята, стане доброю традицією і наступні роки. Хочемо висловити щиру подяку Грицюку Г.П. та Мосейчуку О.Л. за фінансову підтримку та смачний святковий коровай.

відеозапис концерту:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано