A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Гуменецьку ОТГ відвідали студенти Чернівецького осередку Української Академії Лідерства

Дата: 24.10.2019 10:45
Кількість переглядів: 860

23 жовтня до Гуменецької ОТГ завітали студенти Української Академії Лідерства (Чернівецький осередок), які мали регіональну експедицію Поділлям і метою якої було знайомство з розвиненою ОТГ.

Студенти навчаються за програмою, яка триває 10 місяців – із вересня по червень – і будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. В основі навчання – три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

Фото без опису

Зокрема гості відвідали Комунальний заклад «Гуменецька публічна бібліотека» .

Юнаки та дівчата дійсно виявились дуже комунікабельними, обізнаними у різних сферах діяльності та гарно орієнтуються і в бібліотечному просторі. Цікавились фондом бібліотеки, надходженнями, формами роботи та співпрацею бібліотек з громадою ОТГ, навчальними закладами та владою.

Працівники бібліотеки залишилися під враженням від молодих інтелектуалів можливо в яких нові ідеї на краще майбутнє нашої держави.

Фото без опису

З метою популяризації туристичних місць та пам'яток культури Гуменецької ОТГ інспектором з питань туризму Рачковською О.В. для студентів була проведена презентація "Пізнай туристичну Гуменеччину".

Під час віртуальної екскурсії гості довідались про легенди, які побутують на Гуменецьких землях і були вражені кількістю пам'яток археології, архітектури, історії та їхньою унікальністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано