A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День кухаря та кулінара у с.Малозалісся (+відео)

Дата: 23.10.2019 10:00
Кількість переглядів: 1887

Фото без опису

З давніх-давен Україна славилася своєю багатою кухнею. І понині наші страви користуються популярністю не лише в Україні, а й далеко за її межами. Це зумовлено їх високими смаковими й поживними якостями, різноманітністю використовуваних продуктів та видів кулінарної обробки.

Здавна народ України славиться гостинністю, бо "веселий гість – дому радість". Споконвіку на столі, застеленому барвистим вишитим рушником, лежав хліб, а поруч нього – сіль, які завжди для українців були святинею.

Друзів у гості ми запросили,
Щедро столи для них накрили,
Просимо, гості, за столи сідати,
Будемо Вас частувати.

20 жовтня 2019 року в с. Малозалісся відбулося свято «Кухар-FEST», де проводилась презентація традиційних українських страв сіл Гуменецької ОТГ. Усіх присутніх привітала голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова Інна Григорівна, побажавши всім миру, добра, злагоди, здоров’я та гарного відпочинку на святі. До її вітань приєдналися аматори художніх колективів громади із музичними вітаннями. Впродовж свята вони дарували гарний настрій та позитивні емоції глядачам та гостям свята. Протягом святкового дійства проводились конкурси, в яких переможці нагороджувались цінними призами за ініціативою та від імені голови сільської ради Абдулкадирової Інни Григорівни. Усім дітям громади села Малозалісся було вручено святкові сувеніри.

Свято завершилося частуванням святковими смаколиками та дискотекою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано