A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

49 (позачергова) сесія VII скликання від 08 жовтня 2019 року

Дата: 22.10.2019 09:22
Кількість переглядів: 623

Перелік рішень
сорок дев’ятої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 08 жовтня 2019 року

Рішення 1 Про затвердження Комплексної Програми «Здоров’я населення Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади».
Рішення 2 Звіт про виконання фінансового плану за 9 місяців 2019 року.
Рішення 3 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 4 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 5 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс».
Рішення 6 Про затвердження структури комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» у новій редакції.
Рішення 7 Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2019 рік.
Рішення 8 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 9 Про затвердження переліку комунального майна, яке може бути передано в оренду.
Рішення 10 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 11 Про взяття на баланс та у комунальну власність Гуменецької сільської ради майна.
Рішення 12 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
Рішення 13 Про внесення змін до договору оренди землі від 20.10.2008 року укладеного з ТОВ СП «НІБУЛОН».
Рішення 14 Про списання з балансу багатоквартирних будинків.
Рішення 15 Про отримання права власності на земельну ділянку.
Рішення 16 Про внесення змін до Програми забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, створення сприятливих умов платникам податків та належного їх обслуговування на 2019-2021 роки.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка гр. Вищун Марини Олегівни.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Браніцькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Гринжук Валентині Павлівні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Грищуку Олександру Васильовичу.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Дембіцькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Клюс Тетяні Василівні.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Мамчур Галині Василівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Матвійчук Людмилі Миколаївні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Мороховичу Івану Семеновичу.
Рішення 27 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Носовському Миколі Миколайовичу.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Стефанюку Миколі Вікторовичу.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стефанюк Світлані Вікторівні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Топалій Дарині Анатоліївні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федоренко Валентині Михайлівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Чернишовій Юлії Дмитрівні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шлапак Ользі Ігорівні.
Рішення 34 Про погодження надання земельної ділянки гр. Матвійчуку Володимиру Івановичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бабчуку Віктору Михайловичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ергешову Роману Султанбековичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Лярго Юрія Михайловича.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Романюка Олександра Вікторовича.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сидько Миколи Володимировича.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Соколовського Віктора Анатолійовича.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Танаскової Алли Володимирівни.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Тихохода Сергія Володимировича.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Яковлєва Олександра Михайловича.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Завацького Ігоря Михайловича.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Костовського Дмитра Руслановича.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Степанової Лесі Алімівни.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Шабаги Людмили Василівни.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Волошиної Тетяни Василівни.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Орлова Юрія Васильовича.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Телиці Валентини Антонівни.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Телиці Віталія Олександровича.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ферук Наталії Василівни.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Драчовій Людмилі Олександрівні.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. АлДаеху Михайлу Степановичу.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Баблонюку Олександру Миколайовичу.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бачинському Сергію Ігоровичу.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Бзинко Євгені Іванівні.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Богдановій Леоніді Йосипівні.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Боднару Леоніду Анатолійовичу.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Боднаренку Сергію Сергійовичу.
Рішення 69 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Вариводі Руслану Петровичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Гоголю Олександру Васильовичу.
Рішення 71 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дацковій Віті Миколаївні.
Рішення 72 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Живому Миколі Миколайовичу.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Золотовій Оксані Олександрівні.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Зюльковському Іллі Леонідовичу.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Зюльковському Леоніду Євгеновичу.
Рішення 76 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кирилюку Миколі Степановичу.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Микитюку Едуарду Михайловичу.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Мітусову Віталію Анатолійовичу.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Морозу Олексію Васильовичу.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Неводничій Раїсі Володимирівні.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Олинцю Віктору Миколайовичу.
Рішення 82 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Рябій Валентині Олександрівні.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Сігидину Валерію Олексійовичу.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Стецевичу Андрію Юрійовичу.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Стихуну Михайлу Леонідовичу.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Трачуку Олександру Миколайовичу.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Федоренку Павлу Петровичу.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Цебрику Віктору Володимировичу.
Рішення 89 Про передачу гр. Резнічук Євгенії Олександрівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 90 Про передачу гр. Солдат Аллі Франківні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 91 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Гончаруку Дмитру Миколайовичу та Гончаруку Анатолію Миколайовичу.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Федічевій Олені Петрівні.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин.
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка гр. Шевцову Костянтину Олександровичу.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Жуковець Володимиру Олександровичу.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Масовець Сніжані Петрівні.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Гейваху Петру Петровичу.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Полуботкіну Сергію Анатолійовичу.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Сов’яку Олександру Володимировичу.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Сов’яку Андрію Ігоровичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Цимбалу Олексію Володимировичу.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Мотильову Володимиру Вікторовичу.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Ясінському Вадиму Едуардовичу.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Окарській Анні Олегівні.
Рішення 106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Сорокіній Наталії Миколаївні.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Бранюку Руслану Олександровичу.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Ільєву Миколі Миколайовичу.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Ільєву Олександру Сергійовичу.
Рішення 110 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Бельзаку Андрію Сергійовичу.
Рішення 111 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ергарду Івану Борисовичу.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Тхожевському Денису Аркадійовичу.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Купрієнко Віктору Сергійовичу.
Рішення 114 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 115 Про затвердження проекту відведення земельної ділянки та надання її у власність для ведення індивідуального садівництва гр. Крентовському Олександру Івановичу.
Рішення 116 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка гр. Любіменко Андрію Ігоровичу.
Рішення 118 Про погодження надання земельної ділянки гр. Домінас Артему Руслановичу у власність площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Залісся друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано