Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

"Осінній Вернісаж" у Абрикосівському клубі

Дата: 20.10.2019 18:33
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису

Осінь золота прийшла до нашого краю,
Всім нам принесла щедрі урожаї.
Урожай зібрали – свято влаштували.
Щоб про щедрість українську ми не забували.

19 жовтня у Абрикосівському СК пройшов "Осінній Вернісаж", де сказано багато теплих слів від наших прекрасних ведучих Тетяни Білоконь та Олександри Лученко. Вихованці нашого садочка привітали нас пісеньками та порадували своєю майстерністю. Було багато заспівано пісень від гуртів "Подолянка" та "Любава", а також неймовірне виконання пісні прозвучало від Яни Костовської. І завітали до нас на свято місцеві кумасі, розповіли усі новини нашого села.

Прийшла осінь до наших домівок, але так хочеться ще літа, сонця, тепла, щоб відчути ті неповторні миті біля моря. Тому Ірина Найдюк нагадала нам мініатюру "Жінка на відпочинку".

А також староста сіл Корчівка, Абрикосівка Оксана Миколаївна Костовська привітала усіх гостей зі святом та побажала всього самого найкращого.

Осінь завжди була шанована в народі, бо з нею в оселі селянина приходив довгоочікуваний, здобутий літньою працею, достаток. Вона начебто підводила підсумок праці господаря і на полі, і на городі, і в господарстві. Тому зі святом осені! Хай береже всіх вас Бог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано