A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади в Гуменецькій сільській раді

Дата: 16.10.2019 15:35
Кількість переглядів: 570

1. Найменування органу місцевого самоврядування, його місцезнаходження, адреса та номер телефону: Гуменецька сільська рада, вул. Першотравнева, 69, с. Гуменці, Кам’янець-Подільського р-ну, Хмельницької області, 7-59-10.

2. Назви вакантних посад:

- Спеціаліст у справах дітей загального відділу сільської ради (основні вимоги до кандидата: повинен знати Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері; державну мову. Кваліфікаційні вимоги: базова вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра. Без вимог до стажу роботи).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою сільської ради за запитом.

3. Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення.

4. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

-заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

-заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

-дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

-копії документів про освіту;

-копію документа, який посвідчує особу;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

-особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано