A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Останні новини с. Слобідка-Гуменецька

Дата: 09.10.2019 13:47
Кількість переглядів: 978

27 вересня зав.клубом Сніжаною Блажко проведено майстер клас з декорування свічки. Таке оздоблення свічки може гарно окрасити та зробити затишок вашої оселі.

Бабин Яр став всесвітньо відомим через масові розстріли, переважно євреїв, у 1941-1943 роках, здійснені німецьким окупаційним командуванням під час Другої світової війни. "Дорога смерті", якою пройшли десятки тисяч євреїв 29 вересня 1941 року, пролягла від Лук‘янівської площі (м.Київ). За два дні (29-30 вересня) загинула 33 771 особа.

Працівниками культури бібліотекарем Іриною Сорокатою та зав. клубом Сніжаною Блажко проведено годину пам'яті "Бабин Яр. Біль нашої пам'яті". Та створено тематичну виставку "Бабин Яр: забуттю не підлягає".

Від імені голови Гуменецької сільської ради Абдулкадирової Інни Григорівни староста села Слобідки-Гуменецької Блажко Юлія та працівники культури Сніжана Блажко та Ірина Сороката привітали мешканців старшого покоління з Міжнародним днем похилого віку.

Бажаємо вам довгих і щасливих років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

Повітряні кульки дарують нам свято,
Їх люблять дорослі й ще більше малята!
Повітряна кулька літати уміє,
А кожна дитина про це тільки мріє!
Повітряну кульку у небо пущу - 
З привітом летить вона хай до дощу!

2 жовтня зав клубом Сніжаною Блажко та бібліотекарем Іриною Сорокатою разом із дітками відзначали Всесвітній день повітряної кульки, вони безмежно раділи та висловлювали свої емоції посмішками на обличчі, адже повітряна кулька завжди підіймає настрій.

Всесвітній день усмішки – миле, добре, позитивне свято, яке щороку відзначається в першу п'ятницю жовтня. І в 2019 році цей усміхнений день припадає на п'ятницю, 4 жовтня, що тільки додає настрою.

Сьогодні зав.клубом Сніжана Блажко в таку похмуру погоду дарувала посмішки.

До поки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми Вам життям бажаєм твердо йти,
І дням наступним від душі радіти!

Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

Староста села Слобідка-Гуменецька Блажко Юлія та працівники культури Блажко Сніжана та Авінько Антоніна від імені голови Гуменецької сільської ради Абдулкадирової Інни Григорівни привітали ветеранів освіти та побажали їм міцного здоров`я та довгих років життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано