A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

95 років від дня народження П.А. Загребельного

Дата: 27.08.2019 13:41
Кількість переглядів: 897

Фото без опису

Павло Загребельний є одним із найвидатніших українських письменників XX ст. Його твори відомі далеко за межами України, перекладалися багатьма мовами світу.

Це також один із найпродуктивніших митців – у його творчому доробку 20 романів, кілька повістей, десятки оповідань, публіцистичних і літературно-критичних статей, есе, п’єси, кіносценарії.

Тому у Абрикосівському бібліотечному пункті до 95-річчя з дня народження видатного українського письменника Павла Загребельного оформлено книжкову виставку «Великий майстер пера».

Фото без опису

"Римляни казали: вчитися без книжок однаково, що носити воду решетом. У книгах наша історія, яка має свою долю так само, як і люди" (Павло Загребельний).

В Нігинській філії КЗ "Гуменецька публічна бібліотека" пройшли літературні читання присвячені пам’яті видатного українського письменника П.А.Загребельного. 25 серпня 2019 року 95 років від дня народження П.А. Загребельного, який створив цілу бібліотеку високохудожньої і талановитої історичної сучасної прози. Не описує, а відтворює, малює життя, якусь маленьку частку його і людину в мінливому й дивному світі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано