A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

47 (позачергова) сесія VII скликання від 06 серпня 2019 року

Дата: 12.08.2019 13:37
Кількість переглядів: 745

Перелік рішень
сорок сьомої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 06 серпня 2019 року

Рішення 1 Звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя 2019 року.
Рішення 2 Про виділення коштів з сільського бюджету Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 4 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про ліквідацію філії опорного закладу Гуменецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І?ІІІ ступенів, гімназія» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області – Супрунковецький навчально-виховний комплекс у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 7 Про перейменування опорного закладу Гуменецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» на Гуменецький ліцей Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження установчих документів.
Рішення 8 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2019 рік.
Рішення 9 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 10 Про взяття на баланс та у комунальну власність Гуменецької сільської ради майна.
Рішення 11 Про поділ комунального майна.
Рішення 12 Про перепрофілювання об’єкта нерухомості.
Рішення 13 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 14 Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання №10 від 30 серпня 2018 року «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації».
Рішення 15 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Рішення 16 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 17 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Бельзаку С.Б.
Рішення 18 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Блажко Ю.Й.
Рішення 19 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Костовській О.М.
Рішення 20 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Ляховецькому В.А.
Рішення 21 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Мазуру А.В.
Рішення 22 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Сосновському В.Л.
Рішення 23 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Сторожуку А.В.
Рішення 24 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Сьомку В.Л.
Рішення 25 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Хмелюку Д.М.
Рішення 26 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Ціхоцькому А.М.
Рішення 27 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 28 Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 08.06.2018 року №48.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Бабінському Анатолію Антоновичу.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баблинюк Наталії Юріївні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Баблинюк Наталії Юріївні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Бабчуку Віктору Михайловичу.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Безп’ятіну Миколі Олександровичу.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Безп’ятіну Миколі Олександровичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бзинко Таїсі Євгенівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Гуменці гр. Білецькому Денису Миколайовичу.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Гуменці гр. Бурковському Богдану Владиславовичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Гуменці гр. Бурковському Ярославу Владиславовичу.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Волошиній Тетяні Василівні.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Воронюку Миколі Володимировичу.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Воронюку Миколі Володимировичу.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Гуменці гр. Горецькому Василю Васильовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Грищук Юлії Василівні.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Дейнеці Наталії Анатоліївні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Дзьомбасу Віталію Олександровичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Заворотному Петру Степановичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Зверянському Борису Анатолійовичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Іванову Володимиру Григоровичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ісламову Олегу Руфкатовичу.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ісламову Олегу Руфкатовичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ісламовій Людмилі Анатоліївні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кваснюку Юрію Олеговичу.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Квятковській Галині Гнатівні.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Козярецькій Олені Василівні.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Левицькому Василю Миколайовичу.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Лубко Ользі Вікторівні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Лярго Юрію Михайловичу.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Майструку Івану Анатолійовичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Мельник Світлані Іванівні.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Неделяєву Миколі Миколайовичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Неделяєвій Світлані Миколаївні.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Обачуку Василю Васильовичу.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Олійнику Геннадію Олександровичу.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Олійник Євгенії Сергіївні.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Орлову Юрію Васильовичу.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Гуменці гр. Петрованчуку Ігорю Кириловичу.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Петруньковій Оксані Іванівні.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Рибіцькій Валентині Василівні.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Романюку Олександру Вікторовичу.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Савернюк Дарії Олегівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Сидько Миколі Володимировичу.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Сіверській Тетяні Анатоліївні.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Смолінській Людмилі Володимирівні.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Смолінському Павлу Володимировичу.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Соколовському Віктору Анатолійовичу.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Степанову Володимиру Миколайовичу.
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Телиці Валентині Антонівні.
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Телиці Віталію Олександровичу.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Ферук Наталії Василівні.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ходус Олені Олегівні.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чорнокозинецькому Василю Миколайовичу.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яніцькій Аліні Сергіївні.
Рішення 86 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Білоус Ніні Миколаївні.
Рішення 87 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вілюк Варварі Йосипівні.
Рішення 88 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Возній Наталії Антонівні.
Рішення 89 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Нижнику Василю Миколайовичу.
Рішення 90 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Резнічук Євгенії Олександрівні.
Рішення 91 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Свіньковському Станіславу Йосиповичу.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
Рішення 93 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Солдат Аллі Франківні.
Рішення 94 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Сороці Валерію Михайловичу.
Рішення 95 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Танасковій Аллі Володимирівні.
Рішення 96 Про передачу гр. Бардецькій Ганні Олександрівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 97 Про передачу гр. Столяру Олександру Миколайовичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 98 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Намок Олегу Олеговичу та Намок Яні Олегівні.
Рішення 99 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Басістій Аллі Зінов’ївні.
Рішення 100 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ляховецькому Олександру Сергійовичу.
Рішення 101 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ляховецькому Олександру Сергійовичу.
Рішення 102 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Навроцькій Вірі Митрофанівні.
Рішення 103 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Навроцькому Віктору Григоровичу.
Рішення 104 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бамбуляку Валерію Юхимовичу.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Холуп’як Ларисі Миколаївні.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Дивдику Анатолію Васильовичу.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Дивдик Людмилі Іванівні.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Коробей Сергію Григоровичу.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Лубенецькому Станіславу Івановичу.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Мельник Катерині Михайлівні.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Надкерничному Михайлу Дмитровичу.
Рішення 112 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Новоселецькому Богдану Віталійовичу.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Новоселецькому Василю Віталійовичу.
Рішення 114 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Расевич Валентині Іванівні.
Рішення 115 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Демському Віктору Петровичу.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кочергіній Лесі Анатоліївні.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кріль Любов Вікторівні.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Марунчаку Віктору Петровичу.
Рішення 119 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Олинцю Рустаму Миколайовичу.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Онуфрейку Миколі Євгеновичу.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Трачуку Олександру Миколайовичу.
Рішення 122 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Фролову Анатолію Івановичу.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ціхоцькому Руслану Анатолійовичу.
Рішення 124 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 125 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності. 
Рішення 126 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Свідерському Павлу Володимировичу.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Вознюку Віталію Михайловичу.
Рішення 128 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Надкерничній Наталії Валеріївні.
Рішення 129 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Підгородецькій Любові Йосипівні.
Рішення 130 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Роговській Тетяні Леонідівні.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі гр. Токару Олегу Броніславовичу.
Рішення 132 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Довгань Оксані Борисівні.
Рішення 133 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Довгань Оксані Борисівні.
Рішення 134 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 135 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
Рішення 136 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 137 Про затвердження детального плану території частини селища Сахкамінь.
Рішення 138 Про передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано