A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято селища Сахкамінь (+відео)

Дата: 13.07.2019 18:27
Кількість переглядів: 2465

Фото без опису

Нехай звучать про тебе співи
Тебе люблю без краю я.
Мій край веселий і щасливий
Сахкаменем пишаюсь я.

 

12-го липня в селищі Сахкамінь відзначали День села «Сахкамінь мій, душі криниця». Це свято традиційно проходить в День святих Апостолів Петра і Павла. Після святкової Літургії в Сільському Храмі в клубі розпочався великий концерт. Наше свято розділили почесні гості на чолі з головою Гуменецької сільської ради Інною Григорівною Абдулкадирою, яка приїхала до нас із щедрими подарунками.

Глядачі на одному диханні дивилися концерт. Талановиті діти дарували пісні і танці. Їх змінювали дорослі – вокальні колективи «Елегія», «Подільське намисто» (керівник Надія Забродська), виступали неперевершені солісти: Олександр Коваль, Ольга Юр`єва, Анастасія Пасічник, Олександр Самойленко, Тамара Кухарчук, Ніна Тріцька), завідувач бібліотеки Олена Григоришина доторкнулася до серця глядачів зворушливою поетичною баладою «Дві душі». Драматичні колективи (керівник Ніна Волинець) розігрувалися веселі сценки: «Пенсіонери майбутнього», «Дієта» та «Чар-зілля». Справжню насолоду подарували глядачам дитячі танцювальні колективи «Квіти Поділля» (керівник Ольга Юр`єва) та «Grand» (керівник Дарина Романюк). Вміло та креативно вели програму наші ведучі: Олександр Коржинський та Анастасія Пасічник. Завершилося свято масовим гулянням. Свято вдалося на славу.

Велика вдячність Гуменецькій сільській раді, старості, депутату, спонсорам, організаторам та учасникам свята, всім, хто долучився до підготовки та проведення свята селища Сахкамінь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано