A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Івана Купала 2019 (+відео)

Дата: 08.07.2019 21:53
Кількість переглядів: 3458

Фото без опису

Біля річки палали багаття,
А навколо святкових вогнів
Хороводи водили дівчат
І співали Купальські пісні.

6 липня вперше у мальовничому селі Голосків на березі річки Смотрич відбулось грандіозне свято Івана Купала, у святкуванні якого взяли участь всі села Гуменецької громади.

Свято розпочалось із вітального слова голови Гуменецької громади Інни Григорівни Абдулкадирової.

Усі присутні мали змогу відвідати намети, в яких були представлені виставки майстрів з усіх сіл об’єднаної громади. Гостей свята частували смачною юшкою, кашею та різними смаколиками.

До пізнього вечора тривав концерт аматорських колективів художньої самодіяльності Гуменецької громади. Одночасно з концертною програмою відбувалися: театралізоване дійство, майстер-класи, спортивні змагання, ігри, смачна кухня, молодіжна дискотека.

Родзинкою свята був конкурс "Міс Купальська красуня – 2019", в якому взяли участь 14 чарівних красунь громади. Для них було 4 етапи до перемоги: Візитка, Талант, Представлення Купальських вінків, Дефіле у вечірніх сукнях.

Всі дівчата отримали титули. Вони були найвродливішими, найчарівнішими. А "Купальською красунею – 2019" стала конкурсантка із села Думанів.

У конкурсі на "Найдовшу косу" переможницею стала дівчина із с. Лисогірка.

Головним атрибутом свята були Купало і Марена. Після заходу сонця свято продовжилось пусканням Купальських вінків на воду, Купальським вогнищем та дискотекою.

Хто побував на цьому святі, отримали масу позитивних емоцій та залишилися задоволеними.

Концертна програма, конкурси та спортивні ігри дали змогу жителям громади поринути у безтурботливий світ та забути про буденні справи. Свято на Голосківській землі стало неповторним та незабутнім.

відео свята:

Пропонуємо переглянути статтю про спортивні змагання під час святкування Івана Купала (фото, відео): Чемпіонати Гуменецької ОТГ з перетягування канату та гирьового спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано